Motor

NRKs nett-TV til RiksTVs kunder

Terry O´Neill is considered one of the greatest photographers of our time.
He has achieved worldwide success documenting fashion icons and celebrities such as Birgitte Bardot, Rachel Welch and Audrey Hepburn from the 1960´s until present.
In store October 7th.
More information will follow.

Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og barn, med spesiell fokus p? kvinnen midt i livet. 18% av sortimentet er b?rekraftsmerket. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. For mer informasjon, se www.kappahl.com.

Similar Posts