Motor

Her er h?stens hotteste storbyer

Frontmannen fra Cortina og den tidligere vokalisten i Vamp er n?
klar med eget solomateriale. F?rste singel, “The Other Side”, slippes 8. september. Med seg i bandet har han musikerne David Wallumr?d (tangenter), Torstein Lofthus (trommer), Henning Hansen (bass), Kjetil Steensnes (el-gitar) og Bjarne Skogland (synth).
Haugesunderen Paul Hansen startet bandet Cortina sammen med sin bror Henning Hansen og Torleiv Fossum i 2001. Debutalbumet, titulert ?Been a Long time? ble sluppet i 2007 og oppf?lgeren ?Sound Of A New Day? kom i 2011. Begge albumene h?stet gode kritikker. I 2008 ble det offentliggjort at han var den nye vokalisten i Vamp. Her medvirket han som vokalist og l?tskriver p? to studioalbum (St. Mandag, 2008 og Liten Fuggel, 2012), samt et live-album (Vamp i full symfoni 2, 2010).
Samtidig som Paul solodebuterer i h?st, er han ogs? en av ti deltakere som skal delta p? ?rets Stjernekamp p? NRK. F?rste sending er 13. september.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Korea   #Paris