Motor

Verdensteatret med nytt verk p? Henie Onstad Kunstsenter

Philips lanserer Shaver 9000, en helt ny produktserie best?ende av innovative barbermaskiner som gir en tettere barbering uten ? irritere huden. Velkommen till fremtidens barbering!
Med Shaver 9000 introduserer Philips sin mest teknologisk avanserte barbermaskin hittil. L?sningen er enkel, men genial: For hver bevegelse gir Shaver 9000 tettere barbering. Den nye serien barbermaskiner gir faktisk hele 30 prosent tettere barbering* med f?rre bevegelser, og uten ? skape r?d eller irritert hud.
? I Philips ?nsker vi ikke ? inng? kompromisser n?r det kommer til barberingsresultat. Kunder forventer den nyeste teknologien, og med Shaver 9000 gir vi dem akkurat det, sier Carina Franzen, Nordic Marketing Manager for Personal Care hos Philips.
Unik perfeksjonisme
Shaver 9000 barberer ekstremt tett takket v?re maskinens unike skj?rehoder, som beveger seg i ?tte forskjellige retninger. Fleksibiliteten gj?r at maskinen f?lger ansiktskonturene til brukeren, og s?rger for at 20 prosent mer skjeggstr? fanges opp for hver bevegelse*, noe som gir en tettere barbering. Shaver 9000 er laget med Philips’ patenterte skj?rehoder som fungerer p? alle h?rtyper.
Skj?retoppen s?rger for maksimal effektivitet p? vanskelige barberomr?der som halsen, der h?rene vokser i ulike retninger.
? Vi har ?kt antall kuttekniver i Shaver 9000, noe som for eksempel fungerer bedre p? et tre-dagers skjegg. Barbermaskinen passer dermed utmerket for de som ?nsker en pause fra barberingen i helgen, sier Franzén.
Med sin avanserte teknologi representerer Shaver 9000 fremtidens barbering. Barbermaskinen er til og med blitt testet for gravitasjonsp?virkning ved hjelp av romekspedisjonsselskapet XCOR Space Expeditions. Resultatene viser at Shaver 9000 gj?r det mulig for mennesker ? f? en perfekt barbering hvor enn de befinner seg.
Shaver 9000 til verdensrommet
Som en del av Philips sitt samarbeid med XCOR Space Expeditions, sender Philips i h?st en Shaver 9000 opp i stratosf?ren. F?lg rundreisen p? Facebook i oktober og vinn muligheten til ? lande ditt eget eksemplar av Philips mest avanserte barbermaskin hittil.
Philips Shaver 9000 kan blant annet kj?pes p? Elkj?p og koster mellom 2 399 og 4 499 NOK, avhengig av modell.
Bes?k gjerne Philips p? nyhetsrommet Mynewsdesk, Facebook, Instagram og YouTube.
* Sammenlignet med tidligere modeller.
For bilder og produktpr?ver, kontakt:
Lotta de Rijke
Geelmuyden Kiese
Tel: +47 98 48 74 65
E-mail: [email protected]

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velv?reprodukter. Vi ?nsker ? gi kundene v?re en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger p? omr?dene Healthcare, Consumer Lifestyle and Lighting.
Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 23,3 milliarder euro i 2013 og har om lag 112 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientoverv?king og hjemmebehandling, energieffektive belysningsl?sninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie.

Similar Posts