Motor

Samsung introduserer en ny skriverserie med Android?

– Konseptet boligmesse med alt til boligen under ett tak seiler i medvind, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen fra Compass Fairs AS. Helgen 12. ? 14. september arrangerer han boligmesse i Sparebanken M?re Arena i ?lesund for 14. gang. 100 utstillere er med n?r d?rene ?pnes fredag 12. september kl. 12. – Her blir det noe for alle, vi kan tilby alt fra lekkert interi?r til bad, peis, tak og vinduer.
Tidsriktig konsept
Boligmessen opplevde en bes?ksoppgang p? n?rmere 20 % i v?rsesongen, og forventer den samme ?kningen i h?st. ? Vi nordmenn er opptatt av hjemmene v?re. Over 50 % av befolkningen planlegger oppgraderinger enten inne eller ute. Boligmessen som arena er mer aktuell enn noensinne, og b?de nyttig og inspirerende for folk i oppussingsmodus. ? Hos oss kan man snakke med fageksperter ansikt til ansikt, og slik f? mye mer informasjon enn timevis med s?k p? internett. Fagfolk fra hele boligbransjen er klare for ? veilede publikum og gi tips og r?d om valg av riktige produkter og tjenester.
Spar penger p? supre tilbud
– Messen i ?lesund er innholdsrik og variert. Her kan man finne alt fra senger, m?bler og lekkert interi?r til takstein, isolasjon, energisparende varmepumper og vinduer, sier Jacobsen. Han ber?mmer dessuten utstillerne for at de gir eksepsjonelt gode tilbud p? messen i ?lesund. – Det blir fantastiske tilbud hvor det kan v?re tusenlapper ? spare p? ? kj?pe f. eks. vedlikeholdsfrie vinduer, garderober, dusjarmatur, ytterd?rer, fliser, leddporter, madrasser, senger, designm?bler, peiser og mye mer. Full utstillerliste og messeavis med artikler og tilbud finnes p? boligmesse.no.
Ny bolig eller hytte?
Jacobsen merker godt at det skjer mye spennende p? boligmarkedet i ?lesund-omr?det. ? ?Alle? de lokale hus- og hytteleverand?rene kommer til oss denne helgen. Er du p? jakt etter tomt, hytte eller bolig, l?nner det seg ? v?re tidlig ute, for flere av hus- og hytteleverand?rene i omr?det lanserer nye prosjekter p? messen.
M?t Otto
Publikumsyndlingen Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, kommer l?rdag og s?ndag for ? holde foredrag og v?re disponibel for en prat. L?rdag kl. 14 leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver om ? bli messens ?Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. – Ta med barna, vi har barnepark og café, inviterer Jacobsen.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurrranse. Registrering p?g?r p? messen frem til s?ndag kl. 15.
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19 L?rdag kl. 10 ? 18 S?ndag kl. 10 ? 17

Messekontakt/prosjektleder: Kjetil Jacobsen
Tlf. 922 52 838 / e-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy