Motor

Odd Martin vant ?rets Brillemodell 2014

Odd Martin vant ?rets Brillemodell 2014
05-09-2014 14:30 Techtronic Industries Norge AS Gir opp til 40 % raskere og renere hull enn standard bi-metall hullsager, og har opp til 2 ganger lengre levetid sammenlignet med konkurrerende hullsager. De nye Milwaukee SHOCKWAVE? hullsagene er designet med tynne vegger p? 0,6 mm og optimalisert tanngeometri ideell for boring i tynne metallplater. Designet for bruk med slagbormaskiner.

Gir opp til 40 % raskere og renere hull enn standard bi-metall hullsager, og har opp til 2 ganger lengre levetid sammenlignet med konkurrerende hullsager. De nye Milwaukee SHOCKWAVE? hullsagene er designet med tynne vegger p? 0,6 mm og optimalisert tanngeometri ideell for boring i tynne metallplater. Designet for bruk med slagbormaskiner.

– Basert p? den vellykkede Milwaukee SHOCKWAVE ? Impact Duty-serien, som ble lansert i 2009, er de nye hullsagene et direkte resultat av h?ndverkernes ?nsker og behov. De har lenge s?kt l?sninger som kan brukes med slagmaskiner, sier Thomas Moller, Trade produktsjef hos Milwaukee.
Mange elektrikere, r?rleggere, VVS / Ventilasjonsarbeidere og r?rleggere har mange ?r valgt ? bruke slagskrutrekkere som sitt prim?re verkt?y fordi de hjelper dem ? jobbe raskere.
– Og som slagbormaskiner fortsetter ? vokse i popularitet, vil Milwaukee selvsagt fortsette ? utvikle innovative tilbeh?rsl?sninger som t?ler det ekstreme dreiemomentet som disse verkt?yene gir, fortsetter Thomas M?ller.
De nye SHOCK WAVE ? hullsagene leveres med 1/4 “Hex feste og i st?rrelser fra 19 mm til 38 mm i diameter. Hullsagene er optimalisert for ? bore hull i tynne metallplater opp til 3,2 mm og er utformet med en kant som forhindrer skade p? underliggende komponenter. De nye hullsagene er ogs? utstyrt med en fj?r som automatisk fjerner materialet, og dermed ?ker produktiviteten. Vanlige bruksomr?der er boring i elektriske paneler, metallprofiler, ventiler og metallplater.
– De nye hullsager kan enkelt brukes med vanlige bor/skrutrekkere, men de virkelige fordelene oppn?s ved bruk av slagbormaskin.. Det gir mulighet til ? holde verkt?yet med en h?nd, og materialet med den andre.
Med utvidelsen av hullsagsortimentet i SHOCKWAVE?-serien fortsetter Milwaukee sitt engasjement innenfor innovative tilbeh?rsl?sninger som sparer tid og ?ker produktiviteten p? byggeplassen.
Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson p?
tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: [email protected]
Finn n?rmeste Milwaukee-forhandler ved ? kontakte kundeservice p? telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du p? www.milwaukeetool.no.
Om Milwaukee
For 90 ?r siden ble det f?rste Milwaukee-verkt?yet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert p? én visjon: ? produsere de beste og mest slitesterke elektriske verkt?yene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den h?yeste kvalitet, lengste levetid og st?rste p?litelighet som kan kj?pes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et l?fte om ? tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeni?rer skaper ikke bare verkt?y. De skaper verkt?y som l?ser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer p?litelig. Verkt?y som aldri svikter deg. Verkt?y som st?r distansen ut.

A to już wiesz?  Friskus IL inviterer til ?rets siste elleville ?vannsprut? 2014

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverand?r av elektrisk verkt?y til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest st?rste akt?r p? verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totall?sninger p? elverkt?y og har et sterkt fokus p? kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI?s brede vifte inkluderer h?ykvalitets elverkt?y fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy