Motor

D´SOUND p? The Hit i kveld ? slipper Deluxe-album i natt!

05-09-2014 12:00 Specsavers Norway Odd-Martin Str?msnes Nilssen fra Skodje gikk helt til topps i ?rets Brillemodell. P? veien til den gjeve tittelen danket han ut mer enn 1.300 andre deltakere. N? venter en tur til Tanzania for ? dele ut briller til noen av landets fattigste.

Odd-Martin Str?msnes Nilssen fra Skodje gikk helt til topps i ?rets Brillemodell. P? veien til den gjeve tittelen danket han ut mer enn 1.300 andre deltakere. N? venter en tur til Tanzania for ? dele ut briller til noen av landets fattigste.
Aldri f?r har det v?rt s? mange deltakere i konkurransen ??rets brillemodell? som arrangeres av Specsavers for ?ttende ?r p? rad. Odd Martin Str?msnes Nilssen p? 26 ?r gikk helt til topps blant 1.350 deltakere.
– Dette var gledelig overraskende forteller Odd Martin. Jeg meldte meg ikke p? selv engang, det gjorde samboeren.?
Juryen som valgte ut Odd-Martin bestod av noen av Skandinavias mest motekyndige mennesker med gründer av Bruuns Bazaar, Bj?rn Bruun og Norges egen supermodell Siri Toller?d i spissen.
– Det var tidlig klart at Odd-Martin skilte seg ut sier Siri Toller?d. Han ser flott ut p? bilder og vil bli en god ambassad?r for veldedighetsprosjektet i Tanzania hvor han f?r v?re med ? dele ut briller som man har samlet inn fra norske brillebrukere.
Hver ?r reiser optikere fra Specsavers til Tanzania for ? foreta synsunders?kelser og dele ut brukte briller som man har samlet inn fra norske brilebrukere. Tanzania er et av verdens fattigste land og behovet for hjelp er stort.
– Jeg ser fram til ? reise til Tanzania. ? v?re med ? hjelpe til der nede er den viktigste grunnen til ? stille opp i ?rets Brillemodell sier Odd Martin. Det er en mulighet til ? gj?re en forskjell som jeg ?nsker ? gripe og vil oppfordre alle til ? levere inn briller de ikke lenger bruker. Vi trenger s? mange vi kan f? og de vil komme til nytte i Tanzania.
For mer informasjon, kontakt:
Odd-Martin Str?msnes Nilssen
Telefonnummer: 95 21 26 65
E-post: [email protected]

A to już wiesz?  Nye Free ? enkel ? tilpasse n?r livet endrer seg

Informasjonssjef Arild Kj?rnli, Specsavers Optikk
Telefonnummer: 928 04 899
E-post: [email protected]

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy