Motor

Stort engasjement etter Kronprinsessens oppfordring p? instagram

04-09-2014 12:00 Samsung Electronics Nordic AB Like sikkert som at h?sten n?rmer seg er ogs? Samsung tilbake p? IFA. Denne h?sten er det h?yoppl?selige, buede skjermer som er det st?rste trekkplasteret. I tillegg vil det presenteres nyheter p? lydfronten, med nye Multiroom-h?yttalere og l?sninger til fremtidens hjem, en helt ny eksklusiv serie med kj?kkenprodukter og den robuste tableten Galaxy Active Tab.

Buet Ultra-HD TV p? 105 tommer innleder en ny ?ra i TV-verden

Oslo, 4. september 2014 ? Like sikkert som at h?sten n?rmer seg er ogs? Samsung tilbake p? IFA. Denne h?sten er det h?yoppl?selige, buede skjermer som er det st?rste trekkplasteret.
At Samsung satser p? en buet fremtid er ingen hemmelighet, og p? IFA vil produsenten presentere det st?rste utvalget noen sinne av Curved TV og buede lydprodukter p? det europeiske markedet. Med totalt 17 buede TV-modeller i Ultra-HD og Full-HD i st?rrelser fra 48 tommer til og med hele 105 tommer, viser Samsung at de tar forbrukernes ?nsker p? alvor. En av TV-ene er ogs? justerbar, og du kan selv velge hvorvidt du ?nsker en buet eller flat skjerm. I tillegg vil det presenteres nyheter p? lydfronten, med nye Multiroom-h?yttalere og l?sninger til fremtidens hjem, en helt ny eksklusiv serie med kj?kkenprodukter og den robuste tableten Galaxy Active Tab. Her presenteres et utvalg av alle nyhetene, s? f?lg med.
Curved UHD-TV 105 tommer i 21:9-format
En omfavnende kino-opplevelse hjemme
Vil du skape en kino-opplevelse i din egen stue? En av Samsungs nyeste toppmodeller er den 105-tommer store buede TV-en Curved UHD-TV med det brede bildeformatet 21:9, samme format som benyttes p? kinolerreter. Med totalt 11 millioner piksler (5120×2160) tilbyr denne TV-en fem ganger s? h?y oppl?sning som Full-HD. Selv innhold i SD- eller Full-HD-format skaleres opp til UHD-oppl?sning. Med hjelp fra Samsungs egen bildeteknologi (Peak Illuminator) skapes det detaljrike bilder i selv de m?rkeste omr?dene av bildet. Sammen med den kraftige innebygde h?yttaleren p? 160 watt gir Curved UHD-TV en imponerende seeropplevelse.
Justerbar 105-tommers UHD-TV i 21:9-format
Samsung lar deg velge selv ? flat og buet skjerm i samme TV
P? IFA presenteres det flere buede nyheter, og den st?rste nyheten er kanskje Samsungs 105-tommers store UHD-TV med bildeformatet 21:9. Ikke kun p? grunn av TV-ens format eller oppl?sning, men ogs? fordi TV-en kan bues. Samsungs UHD-TV kan justeres fra flat til buet skjerm og lar derfor seeren selv bestemme over sin egen seeropplevelse. Produktet har som enkelte tidligere TV-modeller fra Samsung en design som kalles Timeless Gallery. Modellen kommer med splitter ny bildeteknologi som UHD Dimming og oppskalering for et detaljrikt bilde med bedre kontraster.
Curved soundbar HW-H7500/1
Designet for ? passe til Samsung Curved TV
N? lanserer Samsung en buet tr?dl?s soundbar for ? matche utvalgte modeller i Samsungs serie av Curved TV p? 55 og 65 tommer. Soundbaren kan plasseres p? en TV-benk eller enkelt veggmonteres sammen med Samsungs buede TV-modeller ved ? feste den under den allerede veggmonterte TV-en, slik at soundbaren n?rmest svever i luften. Samsungs egen teknologi gir detaljert lyd med h?y kvalitet. Med st?tte for 8.1 kanaler har soundbaren dessuten to h?yttalerelementer p? sidene slik at lyden spres i tre retninger og skaper en omsluttende surroundlyd. Den nye modellen har en i?ynefallende design i b?rstet aluminium, svart og s?lv. HW-H7500 lanseres i oktober, og anbefalt utsalgspris er 6500 kroner.
Galaxy Tab Active
En robust tablet tilpasset profesjonelle brukere
For f?rste gang presenterer Samsung en tablet som er spesielt tilpasset profesjonelle og yrkesfaglige brukere p? krevende arbeidsplasser. Galaxy Tab Active er ?tte tommer stor og neste steg i Samsungs satsing innenfor tablet-kategorien. Samsung har kombinert sin egen kunnskap med resultater fra fokusgrupper med yrkesfaglig bakgrunn i utviklingen av Tab Active. Resultatet er en tablet som passer like bra p? kontoret som i krevende milj?er utend?rs. Den er IP67-klassifisert, st?tsikker fra 1,2 meter med det medf?lgende beskyttelsesetuiet og kompatibel med Samsung KNOX. Tab Active har en batterilevetid p? 8-10 timer, med utskiftbart batteri og kommer med den nye pennen C-pen. Kameraet p? 3,1 MP gj?r det mulig ? blant annet scanne strekkoder, og med NFC-kompatibilitet er Tab Active en tablet som skaper muligheter for effektivisering og ?kt produktivitet. Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, og blir tilgjengelig med WiFi (PRIS) og WiFi/4G (PRIS), 16GB og MicroSD (opp til 64 GB). Bes?k www.samsungmobilepress.com for bilder, tekniske spesifikasjoner og mer informasjon.
Den nye Multiroom-h?yttaleren M3
Tr?dl?s musikk via Wi-Fi ? lillebroren til M5 og M7 vises p? IFA-messen i Berlin
Tidligere i ?r lanserte Samsung det nye lydsystemet Multiroom med st?tte for Spotify Connect. Multiroom er et moderne lydsystem hvor musikken spilles av via Wi-Fi og du velger selv hvilke h?yttalere som skal brukes ut fra ditt behov. Lanseringen av den mer kompakte og rimeligere modellen M3 ?ker n? mulighetene for ? skreddersy ditt eget lydsystem med musikk i hvert rom. Med flere h?yttalere kan du velge mellom ? spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. Du velger selv, helt enkelt. Med Spotify Connect kan du enkelt spille musikk direkte fra Spotify-appen akkurat slik du er vant til, med full funksjonalitet og uten at musikken avbrytes av for eksempel innkommende samtaler. Styr lyden fra din smarttelefon eller tablet med appen Samsung Multiroom. M3 lanseres i september og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner.
Powerbot VR9000
Kontroller Samsungs nyeste robotst?vsuger med fjernkontroll
I dag er Samsung en av Europas raskest voksende merkevarer innen hvitevarer og husholdningsprodukter. N? utvider selskapet sitt utvalg av st?vsugere gjennom lanseringen av den nye robotst?vsugeren VR9000 i fargene svart og gull. En av mange nye funksjoner er Point Cleaning? som lar brukeren peke p? et bestemt punkt p? gulvet med fjernkontrollen, og apparatet vil f?lge lyset og rengj?re overflaten. Takket v?re Samsungs egen teknik har VR9000 en sugeevne som er mye kraftigere enn andre robotst?vsugere. VR9000 har ogs? en forbedret evne til ? unng? og bli viklet inn i ledninger, tepper eller andre potensielle hindre som kan finnes p? gulvet. Og takket v?re den nye h?ytpresterende sensoren kan robotst?vsugeren enkelt og intelligent navigere gjennom et rom uten ? sette seg fast i for eksempel stol- eller bordben. P? IFA presenterer Samsung i tillegg to andre st?vsugere, VC8100 og VC7000, som gj?r at du ? bytte kontakt n?r du st?vsuger. VR9000 lanseres i oktober.
Samsung Chef Collection
Presis temperatur med ny og eksklusiv kj?kkenserie fra Samsung
N? lanserer Samsung en helt ny og innovativ kj?kkenserie med navnet Chef Collection, best?ende av flere eksklusive produkter. Med kunnskapen til noen av verdens beste kokker har Samsung utviklet kj?kkenprodukter som gjennomg?ende fokuserer p? ? tilby presise og optimale temperaturer for ? gi den beste smaken. Serien best?r blant annet av et nytt flerbruksskap med kj?leskap og fryser, som takket v?re en jevn og presis temperatur holder selv de mest sensitive ingrediensene ferske lenger. Ovnen i serien er en gourmetluftovn som benytter damp oppvarmet til over 100 grader som raskt sprer seg jevnt i hele ovnen. Dette fremhever r?varenes tekstur og smak, spesielt ved baking og steking. N?r middagen er servert og porselenet ryddes inn tar Chef Collections oppvaskmaskin med vertikale spylestr?ler over jobben. Den nye serien lanseres i f?rste kvartal av 2015.
Samsung Smart Home
En smartere levem?te
P? IFA viser Samsung fram nyheter til smarthjemmet. De nye l?sningene omfatter blant annet hjemmealarm, energikonsum og stemmestyring, og beviser Samsungs m?lsetning om ? realisere dr?mmen om et ?smarthjem?. Ved ? kombinere egne produkter og tredjepartsprodukter som digital d?rl?s og IP-kamera, sikter Samsung mot ? utvikle en komplett og s?ml?s l?sning for hjemmet. Det skal for eksempel bli mulig ? bruke en app som er koblet til IP-kameraene til ? sjekke at alt er bra hjemme, uansett hvor du er. I tillegg kan du alltid ha oversikt over energiforbruket fra for eksempel en varmepumpe, eller kjapt p?virke hvor mye energi dine hvitevarer bruker. En annen smart funksjon er at lamper og lufting automatisk kan sl?s p? n?r du n?rmer deg hjemmet. Du kan ogs? aktivere robotst?vsugeren eller de smarte LED-lampene gjennom stemmegjenkjenningsfunksjonen S Voice, som finnes i Galaxy- og Gear-serien.
Samsung er ? finne p? IFA mellom 5. og 10. september p? Level 2 i CityCube Berlin.

A to już wiesz?  Input Data inng?r spennende samarbeid med MECA Norway

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. V?rt m?l er ? tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy