Motor

Samsung viser muskler p? IFA 2014

04-09-2014 12:14 RiksTV AS TV-distribut?ren RiksTV lanserte tirsdag appen RiksTV Junior for norske barn. Appen - med innhold og brukervennlighet tilpasset barn ? gikk rett til topps p? App Stores liste over de mest nedlastede gratistjenestene det f?rste d?gnet.

TV-distribut?ren RiksTV lanserte tirsdag appen RiksTV Junior for norske barn. Appen – med innhold og brukervennlighet tilpasset barn ? gikk rett til topps p? App Stores liste over de mest nedlastede gratistjenestene det f?rste d?gnet.
– Nesten 3500 nedlastinger p? undersnaue 48 timer var i overkant av hva vi hadde h?pet p?, men tilbakemeldingene vi samtidig har f?tt viser at dette har falt i god jord hos brukerne, sier markedsdirekt?r Bernt A. Andersen i RiksTV.
RiksTV Junior vil fra starten av best? av tjenesten Barnas SF Favoritter, fra den kjente film og serieprodusenten SF. Innholdet kan i f?rste omgang sees p? iPad, men vil etter hvert ogs? bli tilgjengelig rett p? TV-en i stua eller p? barnerommet.
RiksTV Junior er inkludert i tv-distribut?rens hovedprodukt, RiksPakken. I appen f?r barna tilgang til alt fra Astrid Lindgrens legendariske helter til Brannmann Sam, Postmann Pat, Peppa Gris, Kaptein Sabeltann, Elias, Verdens beste SFO og de andre nye barneseriene fra Barnas SF Favoritter.
– Vi er igjen i f?rersetet n?r det gjelder etablering av tjenester. For f?rste gang i Norge f?r barna en egen ?TV-kanal? med reklamefritt, helt ufarlig, tilpasset innhold – der de selv kan bruke iPaden for ? finne det de ?nsker ? se. Alt er selvforklarende og enkelt uten forstyrrende tekster, sier Christian Birkeland, administrerende direkt?r i RiksTV.
– Dette er det f?rste produktet vi lanserer for iPad, og nettbrett vil i fremtiden v?re en viktig plattform for oss i RiksTV. Dette er bare en liten begynnelse p? hva vi kan vente oss utover h?sten og vinteren. Vi vil i tiden som kommer lansere flere tjenester b?de rett p? TV-en og p? iPad som hittil ikke er lansert i Norge, sier Christian Birkeland.
Bildetekst: N? kan barna se sine favorittserier i en egen app p? iPad. RiksTV Junior gikk rett til topps p? App Stores liste over gratisnedlstinger.

A to już wiesz?  Keyboard med TouchPad till Samsung Galaxy Tab S och NotePRO

Om RiksTV
RiksTV er Norges eneste TV-distribut?r som gir deg digital-TV og HDTV via antenne og internett.
Vi tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i v?rt langstrakte land kan f? inn med vanlig TV-antenne.
Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle ?vrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er v?r st?rste og mest popul?re kanalpakke.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy