Motor

Stadig mer 4K-innhold

Fyll p? med energi i form av musikk mens du l?per, sv?mmer eller trener generelt med den nye Bluetooth? Walkman NWZ-WS610.

Musikk kan gi deg ?kt motivasjon og distrahere sinnet n?r du trener. Sonys siste generasjons b?rbare MP3-spillere gj?r nettopp det. De er designet for ? sitte komfortabelt og st?dig mens du gir alt du har p? treningssenteret eller i gatene ? uten ledninger som er i veien. Den er ogs? vanntett[i], har ?repropper med god passform og leverer klar lyd b?de under trenings?kten og i dusjen etter endt aktivitet.

For f?rste gang fungerer ogs? Walkman NWZ-WS610 som et tr?dl?st Bluetooth-hodesett, og lar deg str?mme musikk rett fra smarttelefonen mens du trener.
Valget er ditt: Lytt til musikken som er lagret p? din Walkman eller str?m musikk tr?dl?st fra internett-tjenester som Music Unlimited, Spotify and YouTube via din smarttelefon. Du trenger heller ikke v?re redd for ? g? glipp av varslinger fra apper p? din telefon n?r du er ute og l?per: SoundMix-funksjonen kombinerer musikkavspilling med lydvarsler fra din telefon.

Ogs? inkludert er en praktisk fjernkontroll formet som en ring[ii] som kontrollerer musikken og lar deg ta imot samtaler n?r du er p? farten. Takket v?re den tr?dl?se teknologiens lave str?mforbruk, gir den brukervennlige fjernkontrollen deg et utvidet bruksomr?de uten at du trenger ? bekymre deg for ? lade batteriet[iii].

Ikke la snakking med venner komme i veien for din treningsrutine: Walkman NWZ-WS610 lar deg ta hands-free samtaler mens du trener. Du trenger kun ? holde din Walkman mot din smarttelefon i et lite ?yeblikk, og du er klar for ? starte en samtale: NFC forenkler den tr?dl?se tilkoblingen mellom begge enhetene, uten at du trenger ? fikle med innstillinger eller ledninger.
For enda bedre kontroll og h?ndtering lar Sonys app SongPal deg kontrollere din Walkman fra telefonen, og lar deg bla gjennom lagrede sanger etter artist eller album, og lar deg justere lydinnstillinger. En rekke innstillinger er tilgjengelig for ? styrke lydkvaliteten, inkludert Clear Phase? som leverer realistisk lyd, og Clear Bass? som leverer dynamisk, dyp bass uten forvrengning.
Det er forfriskende lett og raskt ? laste opp musikk til din Walkman. Det eneste du trenger ? gj?re er ? koble din NWZ-WS610 med kabel til PC-en og dra filer direkte over p? musikkspilleren.
Tilgjengelighet og pris:
Den vanntette, b?rbare Walkman NWZ-WS610 MP3-spilleren med Bluetooth? er tilgjengelig fra midten av oktober 2014 og vil ha f?lgende veiledende pris:
NWZWS613 ? 4GB 1,450 kroner
NWZWS615 ? 16GB1,850 kroner

Spesifikasjoner:
Model nameNWZ-WS615/WS613
Internal memory16GB/ 4GB
Available coloursBlack/ Blue/ Lime Green
Compatible audio formatsMP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC
Water resistanceIPX5/IPX8 (IEC 60529) or equivalent
with swimming earbuds attached
Bluetooth?YES
Bluetooth? specification Ver4.0
A2DP?SBC, AAC, aptX??/ AVRCP/ HFP/ HSP /SPP
NFCYES
MicrophoneYES
Sound effectsClear Bass/ Clear Phase/ Dynamic Normaliserii, 5-Band equaliserii: Only when using SongPal?
Music playback timeMusic: Approx. 8 hours[iv]
Bluetooth?: Approx. 4 hours
Charging TimeApprox. 1.5 hours
Quick chargeApprox. 3 minutes charge enables up to approx. 60 minutes playback[v]
MassApprox. 37g
AttachmentsRemote control:[vi][vii]/ USB Cradle/
Earbuds(1set)/ Swimming Earbuds(1set)/Holder

[i] JIS/IEC IP code (IPX5/IPX8) equivalent.
Product was tested submerged in water of 2.0m depth for 30 minutes; no complications occurred. Salt water is corrosive, do not use in salt water conditions. Not meant to be immersed or come in continuous contact with water (IPX5 rated), IPX5/8 for the Walkman? NWZ-WS610 series, IPX5 for the remote control.
[ii] Bluetooth? function and remote control cannot be used while swimming.
[iii] Battery lasts for approximately 1.5 years (when used two hours per day)
[iv] MP3 128kbps and when Bluetooth? is OFF
[v] MP3 128kbps
[vi] IPX5 (IEC 60529) or equivalent
[vii] CR1620?Lithium Coin Cell Battery is used
Bilder: https://www.sonynordicimages.net/walkman-w-series
Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for b?de forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til ? v?re det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en ?rlig omsetning p? ca. 75 milliarder dollar for regnskaps?ret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst bes?k www.sony.net

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy