Motor

Sony utvider Lens-Style kameraserien og introduserer nytt konsept for utskiftbare objektiv

Basert p? Sonys m?l om ? inspirere og begeistre kunder over hele verden, avduker Sony en rekke nye, spennende produkter p? forbrukerelektronikkmessen IFA i Berlin.

For fullstendige pressemeldinger om Sonys nye lanseringer, vennligst se her
Kazuo Hirai, President og CEO i Sony Corporation, presenterte Sonys nyeste lanseringer innenfor omr?dene mobil, foto, spill og nettverkstjenester p? forbrukerelektronikkmessen IFA i Berlin:
? Alle v?re nye Sony-produkter streber etter ? gj?re mer enn kun ? levere ny funksjonalitet; de vil bidra til ? endre m?te du bruker teknologi p? og m?ten teknologien integreres i ditt liv. Vi ?nsker ikke bare ? m?te dine behov, men ogs? ? bevege deg og bringe dine opplevelser til nye h?yder med v?re Kando-inspirerte teknologier, sier Hirai.
Produkter som ble avduket p? IFA inkluderer:
Xperia? Smarttelefoner – Xperia Z3, Xperia Z3 Compact

Sonys nye flaggskip-smarttelefon kombinerer Sonys beste teknologier, inkludert kamera, videokamera og lydteknologier, med verdens f?rste PS4 spillopplevelse p? smarttelefon gjennom PS4 Remote Play.
Med en stor 5.2?? skjerm og avrundet aluminiumsramme fremst?r Xperia Z3 som stilren og slank, med en bredde p? kun 7,3mm og en vekt p? 152g. Den st?v- og vanntette (IP65/68) mobilen kombinerer stil med funksjon, og er tilgjengelig i fargene hvit, svart, kobber og s?lvgr?nn.
Xperia Z3 Compact er enkel ? h?ndtere med én h?nd, med en avrundet ramme og en vekt p? kun 129g. Ogs? denne er st?v- og vanntett (IP65/68), og vil v?re tilgjengelig i fargene hvit, svart, oransje og gr?nn.
Begge modellene utnytter Sonys avanserte kamerateknologi, som 1/2.3? Exmor? RS for mobile CMOS-bildesensor, BIONZ? for mobile prosesseringsmaskin og det nye 25mm vidvinkelobjektivet Sony G-Lens. ISO 12800 og SteadyShotTM-teknologi reduserer st?y og uklarhet samtidig som eksponeringen forbedres og farger fremst?r mer levende.
N?r det kommer til lyd, er begge modellene utstyrt med en utgang for h?yoppl?st lyd, og kommer ogs? med Sonys banebrytende DSEE HX-teknologi som oppskalerer kvaliteten til lavoppl?ste musikkfiler (MP3, AAC) til tiln?rmet h?yoppl?st kvalitet. I tillegg er begge utstyrt med innebygde, digitale st?ykanselleringsmuligheter som reduserer omgivelsesst?y med opp til 98 prosent.
Sony lar n? ogs? brukerne nyte den oppslukende PS4 spillopplevelsen p? sine Xperia-smarttelefoner gjennom PS4 Remote Play.
Xperia? Nettbrett – ?Xperia Z3 Tablet Compact?

Verdens slankeste og letteste (6,4mm og 270g) kompakte nettbrett tilbyr en ny og unik underholdningsopplevelse som kun Sony kan levere. Xperia Z3 Tablet Compact er enkel ? h?ndtere med én h?nd og f?lger design-konseptet til Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact. Ogs? denne er st?v- og vanntett (IP65/68).
Xperia Z3 Tablet Compact er verdens f?rste nettbrett som tilbyr PS4 Remote Play, som lar brukere nyte en PS4 spillopplevelse p? nettbretts store 8?? skjerm. TRILUMINOS? display for mobile med Live Color LED leverer skarpe bilder med rike, naturlige farger, slik at du skal f? en optimal opplevelse enten du spiller eller ser p? filmer.
Som ved Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact, er Xperia Z3 Tablet utstyrt med en utgang for h?yoppl?st lyd, DSEE HX-teknologi for oppskalering av lavoppl?ste musikkfiler og innebygde st?ykanselleringsmuligheter.
Xperia? Smarttelefon – Xperia E3
Xperia E3 deler samme design som flaggskipserien Xperia Z3, og kommer i mange ulike farger. Utformet til ? passe i brukerens h?nd og utstyrt med en ripebestandig 4.5?? skjerm, er Xperia E3 klar for ? ta fatt p? hverdagen. Telefonen er utstyrt med et 5 megapiksels kamera og Sonys kreative kamera-apper. Xperia E3s ?shake to start? lar brukere tilpasse snarveier til sine favoritt-apper og f? tilgang til dem ved et enkelt rist. Mobilens h?yhastighets Qualcomm Snapdragon?-prosessor med quad-core 1.2GHz CPUs og lang batterilevetid ved Battery STAMINA Mode, lar brukerne v?re tilkoblet lenge og lar dem nyte underholdning n?r de er p? farten.
SmartWear

Sony lanserer ogs? nye SmartWear-produkter som kan brukes i kombinasjon med kompatible smarttelefoner, nettbrett og applikasjoner for ? logge daglige aktiviteter gjennom ?Lifelog?. Ved ? bruke flere ulike sensorteknologier, gj?r Sony SmartWear det mulig ? logge b?de bevegelse som antall skritt man g?r og s?vnm?nster, samt f?lelsesmessige aktiviteter som bilder man tar, musikk som spilles, telefonsamtaler, meldinger og andre ?yeblikk brukeren ?nsker ? huske.
Med GPS og 4GB innebygget lagringsminne, st?tter SmartWatch3 Android Wear by Google hvor man ikke kun f?r tilgang til informasjon og tjenester basert p? sine siste aktiviteter, men hvor man ogs? kan kommunisere og bli underholdt selv n?r man er borte fra smarttelefonen. SmartBand Talk er p? sin side utstyrt med en kurvet, e-papir-skjerm som alltid er p?, som lar brukeren snakke i telefon og utf?re talekommandoer hands-free. Intuitive talekommandoer lar brukeren sjekke sin Lifelog-status ved kun ett blikk p? h?ndleddet.
Fremover vil Sony fortsette ? utvide sin produktserie av SmartWear-produkter, blant annet med en Smart Tennis Sensor som festes til brukerens tennis-racket og hvor hvert slag blir visualisert p? smarttelefonen.
Lens-Style kameraserie – ILCE-QX1, DSC-QX30 og DSC-QX10

Sony utvider sin Lens-Style kameraserie med to nye modeller som enkelt kan kobles til din smarttelefon via Wi-Fi. Kameraene gir deg det beste fra to verdener ? spontanitet og enkel deling gjennom din smarttelefon i kombinasjon med bildekraften og de kreative mulighetene til et avansert kamera.
ILCE-QX1 er utstyrt med den sammen APS-C CMOS-bildesensoren som Sonys speill?se kameraer med utskiftbar optikk, og sammen med en avansert BIONZ X-prosessor, som n? har forbedret omr?despesifikk st?yreduksjon, f?r du fantastiske bilder selv under d?rlige lysforhold. QX1 er kompatibel med E-mount-objektiv, noe som gir deg et bredt spekter av kunstneriske muligheter.
Det kompakte DSC-QX30 s?rger for skarpe bilder med sitt 30x optiske zoom objektiv, med god hjelp fra optisk SteadyShot bildestabilisator som bidrar til ? eliminere uskarphet.
I tillegg f?r QX10 n? to nye trendy fargevalg som passer til dagens smarttelefoner. I tillegg til sort og hvit, kommer den n? ogs? i rosa og kobberfarge.
Action Cam Mini – HDR-AZ1VR

Enten du skal ta fatt p? en fjelltur, kj?re sykkel, eller bare vandre rundt, fanger nye Action Cam Mini fantastiske opptak fra unike synsvinkler. Med sine spinkle 63 gram, er HDR-AZ1 bare to tredjedeler av st?rrelsen til sine andre Action cam-s?sken. Men pakket inn i de sm? dimensjonene til dette kameraet, finner du mange av Sonys ledende teknologier som avansert SteadyShot, Full HD-bilder, klar stereolyd og andre gode funksjoner som Sonys action kameraer er kjent for. Med evnen til ? fange h?yhastighetsopptak p? 50mbps i XAVC S og 170° vidvinkel linse, st?r kraften i stor kontrast til HDR-AZ1s lille st?rrelse.
H?yoppl?st lyd – Portable lydprodukter / h?yttalere

Sonys serie av lydprodukter med h?yoppl?st lyd gir deg musikkopplevelser slik de er ment ? bli h?rt. Sony fortsetter ? utvide sin produktserie slik at du kan nyte ur?rt h?yoppl?st lyd hjemme, p? ferie eller ved daglig pendling.
Walkman NWZ-A15 er den minste og letteste digitale musikkspilleren med h?yoppl?st lyd*1 p? markedet, og tilbyr en lett tilgjengelig og kvalitetsrik lytteopplevelse; MDR-Z7 er f?rsteklasses hodetelefoner som gjelder for dagens h?yoppl?ste lydkilder, med en kompromissl?s designfilosofi som gj?r utstrakt bruk av avanserte materialer; Hodetelefonforsterkeren PHA-3AC konverterer h?yoppl?ste signaler fra enhetens digitale utgang for at du kan lytte gjennom hodetelefoner som den nye MDR-Z7 med h?yoppl?st lydkvalitet; MDR-1ADAC er i stand til ? akseptere h?yoppl?ste signaler opp til 192 kHz/24 bit eller DSD 2.8MHz/5.6MHz, og er perfekt for bruk hjemme eller n?r du er p? farten.
I tillegg annonseres to nye h?yttalere fra Sony som lar musikkelskere oppleve h?yoppl?st lyd i sitt eget hjem. Treveis SS-AC3 og toveis SS-AC5 er bygget med et kompromissl?st fokus p? ? gjengi naturlig, engasjerende lyd fra dagens h?yoppl?ste lydkilder. Begge modellene bygger p? designet til de kritikerroste AR- og NA ES-modellene fra Sony.
*1: Based on volume ratio. As of August 2014, according to research by Sony.
Walkman – NWZ-WS610 med Bluetooth?-teknologi

Fyll p? med energi i form av musikk mens du l?per, sv?mmer eller trener generelt med den nye Bluetooth? Walkman NWZ-WS610, som lar deg str?mme musikk rett fra smarttelefonen mens du trener. Valget er ditt: Lytt til musikken som er lagret p? din Walkman eller str?m musikk tr?dl?st fra internett-tjenester som Music Unlimited, Spotify and YouTube via din smarttelefon. Du trenger heller ikke v?re redd for ? g? glipp av varslinger fra apper p? din telefon n?r du er ute og l?per: SoundMix-funksjonen kombinerer musikkavspilling med lydvarsler fra din telefon.
Ogs? inkludert er en praktisk fjernkontroll formet som en ring som kontrollerer musikken og lar deg ta imot samtaler n?r du er p? farten.
Bluetooth??hodetelefoner

Nyt musikken p? din egen m?te med denne sesongens serie av tr?dl?se Bluetooth?-hodetelefoner fra Sony. Hengi deg til bunnl?s bass med MDR-XB950BT; omring deg med klar og utilsl?rt musikk med st?ykansellerende MDR-ZX550BN; eller sett musikk til den regntunge l?peturen med vannavst?tende og treningsfokuserte MDR-AS800BT.
Alle Bluetooth?-modellene er utstyrt med NFC som tilbyr enkel tilkobling til din smarttelefon: én enkel ber?ring kobler hodetelefonene til mobilen, helt uten ledninger, kl?nete parings- eller innstillingskoder. Noen av modellene er ogs? utstyrt med en innebygget mikrofon som lar deg utf?re samtaler med klar, digital lydkvalitet mens telefonen forblir i lommen eller vesken.
BRAVIA – 4K Ultra HD TV S90B-serie: Tilgjengelighet og pris

I tillegg til de syv 4K TV-ene som Sony for ?yeblikket tilbyr, vil nye BRAVIA S90 v?re tilgjengelig i butikk og for bestilling direkte fra Sony fra begynnelsen av oktober (forh?ndsbestilling ?pner rett etter IFA). S90 vil v?re tilgjengelig i st?rrelsen 75?? og 65??, og modellens diskret kurve inviterer deg inn i vakre 4K TV-bilder. Den avanserte bildeteknologi gj?r din favorittunderholdning virkelig med utrolig klarhet og virkelighetsn?re farger. Et nytt 4.2-kanals multivinkel Live Speaker-system bruker separate driverenheter som er presist innstilt for at du skal f? opplevelsen av virkelig 360° surround-lyd.
BRAVIA – 4K-innhold

Stadig mer 4K-innhold som kan nytes p? ?rets BRAVIA?-serie av 4K Ultra HD TV-er blir tilgjengelig ? og mye mer er i vente. For alle eiere av en 2014 BRAVIA TV, er den nye HEVC (H.265)-standarden en god nyhet: standarden gj?r nemlig kodingen av 4K-bilder og -lyd mye mer effektivt enn f?r. HEVC st?tter funksjoner som er standard p? alle de nye modellene, slik at du allerede n? kan nyte innspilt eller str?mmet 4K-innhold.
Skulle du ha en eldre 4K BRAVIA TV uten innebygget st?tte for HEVC, s? er heller ikke det noe problem. Sonys FMP-X5 4K mediespiller inkluderer en 4K HEVC-dekoder, som leverer en ideell str?mmingsl?sning til det stadig ?kende utvalget av 4K-innhold.
Hjemmekinoprosjektor ? VPL-VW300ES

Sony er i front n?r det gjelder ? levere fantastisk bildekvalitet i 4K-oppl?sning (4096 × 2160). VPL-VW300ES kommer med Sonys 4K SXRDTM-teknologi som gir h?yoppl?selige bilder, uten ? g? p? kompromiss med verken dyp kontrast eller muligheten for raske bevegelser. 4K-funksjonene, kombinert med en lavere pris enn for VPL-VW1100ES og VPL-VW500ES, gj?r at VPL-VW300ES kan skape den ultimate hjemmekinoopplevelsen for enda flere seere.

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for b?de forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til ? v?re det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en ?rlig omsetning p? ca. 75 milliarder dollar for regnskaps?ret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst bes?k www.sony.net

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Action Cam Mini   #Live View   #Sony Norge Sony   #USTREAM