Motor

Sony gir deg flere muligheter til ? nyte h?yoppl?st lyd p? farten

Pressemelding

3.september 2014
Et lite vidunder: Nye action cam Mini fra Sony gir deg flotte synsvinkler

Verdens minste Action cam Mini veier bare 63 gram og er to tredjedels st?rrelse og vekt av eksisterende modeller p? markedet[i] – den blir med hvor som helst p? eventyr
Ny h?ndleddsmontert Live View fjernkontroll med GPS
God bildekvalitet med ZEISS Tessar? linse, Exmor R? CMOS sensor og avansert SteadyShot? bildestabilisator
Live videostreaming via USTREAM? gir deg muligheten til ? umiddelbart dele dine opplevelser med vennene dine. Lag imponerende videoer med gratisprogramvaren Action Cam Movie Creatorii
Sony?s minste Action kamera noensinne, HDR-AZ1VR, gir deg sensasjonell bilde- og lydkvalitet i et bittelite full HD-videokamera som alltid er klar for nye eventyr.
Enten du skal ta fatt p? en fjelltur, kj?re sykkel, eller bare vandre rundt, fanger nye Action Cam Mini fantastiske opptak fra unike synsvinkler. Med sine spinkle 63 gramiii, er HDR-AZ1 bare to tredjedeler av st?rrelsen til sine andre Action cam-s?sken. Men pakket inn i de sm? dimensjonene til dette kameraet, finner du mange av Sonys ledende teknologier slik som avansert SteadyShot, full HD-bilder, klar stereolyd, og andre gode funksjoner som Sonys action kameraer er kjent for. Med evnen til ? fange h?yhastighetsopptak p? 50mbps i XAVC S og 170° vidvinkel linse, st?r kraften i stor kontrast til HDR-AZ1s lille st?rrelse.
Action Cam Mini kommer i et t?ft vannavvisende design, som avviser kraftig regn og gj?rmepytter. Dersom din smak p? eventyr er enda mer ekstrem, finnes et tilh?rende undervannshus som beskytter kameraet mot st?t og fall, sand, grus og dykking ned til 5 meters dybdeiv.
Action Cam Mini HDR-AZ1VR leveres med den flunkende nye Live-View fjernkontrollen RM-LVR2Vv. Denne praktiske h?ndleddsmonterte fjernkontrollen med skjerm lar deg ikke bare vise liveopptak, men ogs? kontrollere og justere innstillinger, videoavspilling, og slette videoopptak mens kameraet er montert p? hodet ditt eller styret p? sykkelen. Den kan ogs? styre opp til fem kameraer samtidig, hvis du er ute etter dramatisk multi POV-video. Fjernkontrollen logger ogs? GPS-data fra kameraet mens du er p? farten, og det er nettopp gjennom ? flytte denne GPS-sporingen fra kameraet til fjernkontrollen at Sony har v?rt i stand til ? nedskalere st?rrelsen s? mye som de har gjort p? HDR-AZ1.
N?r du er hjemme igjen kan nye Action Cam Movie Creator hjelpe deg ? lage fantastiske videoer med intuitive funksjoner. Du har gleden av et bredt utvalg redigeringsfunksjoner, som hastighet og overlegg av distanser, eller legge ekstra dybde til dine videoer. Det er en flott m?te ? gjenoppleve hver krink og krok av en sykkell?ype eller et halvmaraton, med muligheten til ? filme med h?y bildefrekvens p? 120 fps, for ? lage vakre, jevne slow-motion opptak.
Kameraets bakbelyste Exmor RTM CMOS sensor gir sammen med den f?rsteklasses ZEISS-linsen og Sonys kraftige BIONZ XTM?prosessor levende og detaljrike bilder ? selv n?r du filmer i dunkelt lys p? slutten av en lang dag. Avansert SteadyShotvi gir stabile og vakre bilder enten du g?r, eller opplever de vibrerende bevegelsene fra en motorsykkel i stor fart.
HDR-AZ1VR kan streame live-video fra dine eventyr rundt i verden via live streaming sider slik som USTREAM, det ?yeblikket det skjervi. Du kan sende en melding via SNS n?r du starter live streamingen for ? varsle vennene dine om at handlingen er i ferd med ? starte. Du kan se hvor mange seere du har og ta videoopptak til minnekortet.

En utvidet serie med tilbeh?r gir deg enda flere muligheter med Action Cam Mini, mens du er ute p? farten. Med VCT-BMP1f feste for ryggsekk kan du feste kameraet trygt til stroppen p? en ryggsekkvii. BLT-CHM1 er et hodefeste som gir den perfekte synsvinkelen for videoopptak. Med SPK-AZ1 undervannshus slipper du ? bekymre deg for vann- og gj?rmesprut, og med NP-BY1 oppladbare batterier trenger du ikke ? tenke p? at du skal g? tom for str?m. ACC-TRDCY tilbeh?rssett best?r av batteri og USB-lader. Det finnes ogs? fire ulike spesiallagede Action Cam Mini kits, med alt ekstrautstyret som passer til din livsstil ? enten du er en snowboarder, syklist eller bare er eventyrlysten.
For mer informasjon om Sonys action kameraer og spennende videoer, bes?k
http://www.sony.net/actioncam
Pris og tilgjengelighet
Nye HDR-AZ1 Action Cam Mini fra Sony blir tilgjengelig fra midten av oktober 2014 og f?r f?lgende veiledende priser:
HDR-AZ1: 2200 kroner
HDR-AZ1VW: 3500 kroner
HDR-AZ1VR: 3100 kroner
HDR-AZ1VB: 3500 kroner
HDR-AZ1VR Tekniske spesifikasjoner
Image sensor1/2.3-type back-illuminated Exmor R CMOS sensor with 11.9 megapixels (effective, approx.)
Image processorBIONZ X
Video formatsXAVC S:?
1920×1080 60p/50p?50Mbps?
1920×1080 30p/25p?50Mbps?
1920×1080 24p?50Mbps?
MP4:?
PS:? 1920×1080 60p/50p (28Mbps),
HQ:? 1920×1080 30p/25p (16Mbps),
STD:?1280×720 30p/25p (6Mbps)
SSLOW:?1280×720 120p/100p (6Mbps)
VGA:? 640×480 30p/25p (3Mbps)
HS120(HS100):?1280×720 120p/100p (28Mbps)
Lens typeZEISS Tessar? F2.8
Angle of viewSteadyShot OFF: approx. 170°
SteadyShot ON: approx. 120°
Image stabilisationSteadyShot
AudioStereo microphone
GPSYes[ii]
Terminals Multi/Micro USB Terminal (Supports Micro USB compatible devices)
Wi-Fi/NFCYes (One-touch remote)
Dimensions WxHxD 24.2 x 36.0 x 74.0 mm (approx.)
Media card compatibilityMP4: Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (Class 4 or higher), Memory Stick Micro? (Mark 2)
XAVC S: Micro SDXC Memory Card (Class 10)
WeightApprox. 63g (with supplied battery)

RM-LVR2 (supplied with HDR-AZ1VR) – specifications
Key featuresGPS,WiFi, Waterproof to 3m
WeightApprox. 98g (with belt)
DimensionsWxHxD 72.3mm x50.2mm?x20.8mm (approx.)
Terminals Multi/Micro USB Terminal (Supports Micro USB compatible devices)

Bilder: https://www.sonynordicimages.net
[i] Approx 63g including battery and media. 2/3 the size of the HDR-AS100V Action Cam
[ii]Downloadable from the start of October: http://www.sony.net/actioncam/support/
i[ii] Approximate weight including battery and media
iv Up to 5m and 30 minutes continuous underwater performance enables the user to capture water based activities
such as surfing and kayaking. The focus operation is not compatible with underwater activities such as snorkelling.
V RM-LVR2V is not sold separately.
viTo the same levels as the HDR-AS100V
viiVideo resolution is 1280×720 or 640×480. Requires registration to a video streaming site and Wi-Fi connectable smartphone (tethering) or Wi-Fi network environment.

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for b?de forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til ? v?re det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en ?rlig omsetning p? ca. 75 milliarder dollar for regnskaps?ret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst bes?k www.sony.net

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy