Motor

IFA Berlin Sept 2014 – Styr kj?kkenet med din smarttelefon

I fjor?rets trendrapport ?Future Living?, presenterte Siemens en presis analyse av moderne forbrukerbehov. Funn fra studien har n? blitt implementert i deres linje av integrerte hvitevarer, iQ700. I en stadig mer kompleks hverdag tilbyr iQ700 enkelhet, kortere ventetid og mer fleksibilitet.
S?ml?s integrasjon
Siemens har utviklet en estetisk hvitevareserie som gj?r kj?kkenhverdagen enda mer effektiv. P? designfronten har iQ700-serien en gjennomg?ende r?d tr?d, hvor b?de ovner, dampovner og
mikrob?lgeovner har det eksakt samme 96-mm h?ye panelet. ?En konsistent panelh?yde har
st?tt sentralt i utviklingen av den nye serien. Dette betyr at innbygningsprodukter p? 60 cm og 45 cm enkelt kan kombineres, uavhengig av funksjon ? og uten unntak?, sier Gerhard Nüssler, sjefsdesigner i Siemens. iQ700 er utviklet slik at man kan kombinere hvitevarer av alle typer, uten ekstra installasjonselementer. Enten det gjelder kompakte hvitevarer med varmeskuff som st?r side om side, eller om 60- og 45 cm produkter bygges opp? hverandre, vil overgangene v?re s?ml?se.
Umiddelbart og enkelt brukergrensesnitt
Funksjonalitet er kjernen i iQ700-serien, og panelet s?rger for ? holde h?ndteringen av hvitevarene s? enkel som mulig. Lite kompliserte hvitevarer som kj?kkenvifter og oppvaskmaskiner kontrolleres direkte via knapper eller ber?ringspaneler. For de mer kompliserte produktene har Siemens utviklet et hybridsystem som kombinerer det beste av begge verdener: Synlige og roterende hjul og knapper kombineres med full-touch TFT-skjermer for enkel navigasjon. Brukergrensesnittet s?rger for en optimal oversikt over apparatenes funksjoner.
iQ700 ovn: Reduser steketiden med opptil 50 prosent
Med fremtidsrettede funksjoner som coolStart og varioSpeed reduserer iQ700 steketiden med opptil 50 prosent. iQ700 er ogs? den f?rste ovnen som kombinerer mikrob?lge- og dampfunksjonalitet. Designet er imidlertid en av ovnens mest fremtredende egenskaper, med fokus p? stilrene og estetiske detaljer.
iQ700 dampovn: Digital brukeropplevelse
Det blir digital damping n?r Siemens lanserer den aller f?rste dampovnen med nettverksoppkobling. Dampovnen iQ700 kan kontrolleres via en egen app fra hvor som helst, og er i tillegg utstyrt med direktelink til en personlig, digital kokebok. Appen, som innehar b?de oppskrifter og handlelister til smarttelefon, veileder brukeren gjennom dampovnens mange ulike funksjoner og muligheter.

iQ700 vaskemaskin og t?rketrommel: Blant verdens raskeste
Siemens nye vaskemaskiner og t?rketromler er b?de komplekse og enkle p? samme tid.
De brukervennlige maskinene, utstyrt med Siemens sensorteknologi, s?rger for at systemene for dosering, antiflekk og vedlikehold blir enda mer praktiske. I tillegg er t?rketrommelen en av verdens raskeste, med sine 17 minutter per kilogram vask.

Siemens Husholdningsapparater er en del av BSH Home Appliances Group, Europas ledende hvitevareselskap. Siemens, som blant annet har utviklet pacemakeren, vindturbiner og designet Mars-roboter for NASA, tilbyr ogs? fremtidens hvitevarer. Siemens produkter kjennetegnes av velutviklede og intelligente funksjoner kombinert med et estetisk og tidl?st design. I sitt produktsortiment innehar Siemens alt man trenger til det moderne hjemmet, inkludert stekeovner, platetopper, ventilatorer, espressomaskiner, kj?leskap og frysere. BSH Home Appliances AB i Norden omsatte for 3,9 milliarder NOK i 2013. For ytterligere informasjon, bes?k http://www.siemens-home.no/.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Advanced Correcting Serum   #Paris Skin Perfection   #Skin Perfection-produktene   #Skin Perfection-serien