Drukningstallene holder seg fortsatt p? et h?yt niv?

Vi lanserer n? en m?belserie i klassisk design med personlig karakter, Hafa EDEN. Hafa EDEN kan man f? i en mengde ulike kombinasjoner. S?vel klassisk og stilrent som mykt og sjarmerende. Gener?se overflater til hele familien eller smarte l?sninger for sm? rom. Vi tenker form, stil, farge og funksjonalitet.

?Min tanke var ? skape fine materialm?ter, moderne detaljer og klassiske linjer med inspirasjon fra b?de fortid og n?tid. Du velger den kombinasjonen som passer din personlighet, dine forutsettninger og krav til funksjon. Hafa EDEN gir deg den muligheten?, designer Therese Samuelsson.
I Hafa Eden kan du velge mellom frittst?ende servant p? benkeplate, eller nedsenket servant i porselen, h?ndtak i l?r eller karakteristiske kj?pmannsh?ndtak. Vi har tenkt p? mange detaljer s? som ekstra dype h?yskap for badeh?ndkl?r, romslige mykstengende skuffer med fullutrekk og med en gripelist i nederkant p? speild?rene for ? unng? fingeravtrykk p? speilet.
Hafa har i över 50 ?r skapat designade badrum med hög funktionalitet och är ett av nordens starkaste varumärke inom badrum. Med fokus p? höga krav och med kraft fr?n l?ng erfarenhet och ett skarpt öga p? r?dande trender tar v?ra kreativa designers fram produkter till hela badrummet. Hafa ing?r i Hafa Bathroom Group och är verksamt med dotterbolag i Norden samt ägs av Ratos AB vilka är noterade p? Nasdaq OMX, Stockholm.

Authors

Related posts

Top