Motor

Nytt fra Zeiss for Sony E-fatning

Da Ving mandag formiddag la ut sin fotballtur til Champions League-kampen mellom Liverpool og Real Madrid p? Anfield 21. oktober lot ikke supporterne vente p? seg ? etter kun 11 minutter var billettene revet vekk.
? Vi har opplevd en enorm p?gang til denne kampen siden trekningen ble annonsert forrige uke, sier Svein Erik Bj?rheim, ansvarlig for fotballreiser hos Ving.
Etter en betydelig ?kning i salget av Liverpool-turer i ?r sammenlignet med fjor?ret, er det klart hvem som er favoritt blant norske fotballfans.
? For ? m?te ettersp?rselen bestemte vi oss for ? sette opp et eget fly for de norske Liverpool-supporterne. Hadde vi hatt tilgang p? flere hotellrom og kampbilletter kunne vi solgt ut b?de to og tre egne fly til denne kampen, avslutter en forn?yd Bj?rheim.
Fotballturene til Ving best?r av skreddersydde reiser med hotell og kampbilletter til flere av lagene i Premier League.
Ving tilh?rer Thomas Cook gruppen som er Liverpool FCs offisielle reisepartner. I Norge samarbeider Ving med Liverpool FCs norske supporterklubb.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy