Motor

Het sommer for varmepumper

Het sommer for varmepumper
02-09-2014 09:00 Samsung Electronics Nordic AB Tidligere i ?r lanserte Samsung det nye lydsystemet Multiroom med st?tte for Spotify Connect. Multiroom er et moderne lydsystem hvor musikken spilles av via Wi-Fi og du velger selv hvilke h?yttalere som skal brukes ut fra ditt behov. Lanseringen av den mer kompakte og rimeligere modellen M3 ?ker n? mulighetene for ? skreddersy ditt eget lydsystem med musikk i hvert rom.

Tr?dl?s musikk via Wi-Fi ? lillebroren til M5 og M7 vises p? IFA-messen i Berlin

Oslo, 2. september 2014 ? Tidligere i ?r lanserte Samsung det nye lydsystemet Multiroom med st?tte for Spotify Connect. Multiroom er et moderne lydsystem hvor musikken spilles av via Wi-Fi og du velger selv hvilke h?yttalere som skal brukes ut fra ditt behov. Lanseringen av den mer kompakte og rimeligere modellen M3 ?ker n? mulighetene for ? skreddersy ditt eget lydsystem med musikk i hvert rom.
Med flere h?yttalere kan du velge mellom ? spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. Dersom du ikke har tilgang til et nettverk g?r det selvf?lgelig fint ? bare bruke én h?yttaler og spille musikk via Bluetooth og smarttelefonen din som enkelt kobles til via NFC.
Musikk direkte fra Spotify-appen
Med Spotify Connect kan du enkelt spille musikk direkte fra Spotify-appen akkurat slik du er vant til, med full funksjonalitet og uten at musikken avbrytes av for eksempel innkommende samtaler. Samsung og Spotify forteller mer om sin felles fremtidige strategi p? IFA 2014.
Det er enkelt ? installere og bruke det nye lydsystemet, uansett hvor mange h?yttalere som brukes. Det eneste du trenger ? gj?re er ? koble en Multiroom-hub til hjemmenettverket ditt via routeren og s? koble h?yttalerne til hubben. Deretter laster du ned appen Samsung Multiroom p? din smarttelefon eller tablet, som gj?r at du kan styre alt ? fra volum og sanger til valg av h?yttaler.
M3 lanseres i september, og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner. Anbefalt utsalgspris p? de eksisterende h?yttalerne M5 og EISA-vinneren M7 er 2 500 kroner og 3 500 kroner.

A to już wiesz?  Nyheter fra Vogel's ved IFA 2013

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. V?rt m?l er ? tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy