Motor

Tar roret i Oslo Pride

Sesongtips fra Fiskars: Sesongens gode hjelpere
For at hagen skal v?re nabolagets vakreste i h?ysesongen, er det viktig ? gj?re forberedelser om h?sten. B?de h?sten og vinteren inneb?rer tyngre arbeid som krever redskaper av h?y kvalitet ? raking av l?v og sn?m?king kjennes ofte godt p? kroppen. Hvorfor ikke gi gode hjelpere i julegave til de du er glad i?
Gj?r hagen vinterklar

Grunnlaget for en vakker hage om v?ren, legges sent p? h?sten. B?de planter, takrenner og uteomr?der m? klargj?res f?r vinteren, og med riktige redskaper kommer ?rets siste hage?kter til ? g? som en lek.
Aldri mer ugress til besv?r
Belegningsstein p? g?rdsplassen ser delikat og lekkert ut ? helt til ugresset bryter seg gjennom sprekkene. Denne rensekosten fjerner ugresset effektivt, og dersom de plagsomme vekstene er av den ekstra hardf?re typen, gj?r rensekniven susen.
QuickFit Rensekost
Veiledende pris: 175,-
L?vfrie takrenner
Det er n?rmest umulig ? unng? at takrennene fylles opp av l?v og annet rusk utover h?sten. For at rennene skal fungere optimalt hele ?ret, er det lurt ? investere i en takrennerenser. Denne varianten har b?de skrape og bust for enkel rengj?ring, og det lange skaftet gj?r at man kan utf?re jobben uten ? balansere p? stige eller f? kink i nakken.
QuickFit Takrennerenserm/skaft
Veiledende pris: 499,-

Bort i en fei
Kosten er en god hjelper for alle som ?nsker at hagen skal se presentabel ut. Mot slutten av en rufsete h?st, er det ofte n?dvendig ? samle sammen b?de l?v, sm?stein og avfall. Universalkosten til Fiskars gj?r dette til en enkel aff?re, med sitt buede hode for lettere tilgang til l?v som samler seg opp inntil vegger og kanter.
Solid Universalkost
Veiledende pris: 219,-
Snerten l?vinnsamling
N?r l?v og gress skal samles sammen f?r vinteren, trenger man heldigvis ikke alltid ? dra frem trilleb?ren. Ofte kan det v?re vel s? hendig ? benytte seg av denne snertne og lette plastbagen. For de med liten plass er det ogs? en fordel at den kan foldes sammen n?r den ikke er i bruk.
Pop-Up Bag
Veiledende pris: 149,-

Sn?redskaper
Enten man ser p? det som litt frisk trim eller et evig ork ? sn?m?king er noe vi her oppe i nord m? forholde oss til. For ? gj?re jobben s? effektivt som mulig, er gode redskaper alfa og omega. Her presenteres et knippe gode vinterhjelpere, som alle er produsert i Norge.
En hjelper i n?den
Mange av oss har gjort oss kalde erfaringer n?r bilen skal skuffes frem en sn?rik vintermorgen. N?r sn?en kommer for fullt og det oppst?r kaos p? veiene, er det lurt ? ha en skuffe tilgjengelig i bilen. Denne aluminiumsskuffen har kort skaft, og passer dermed ypperlig til ? ha i bagasjerommet.
Classic Bilskuffe
Veiledende pris: 165,-

Sn?m?ke til hel?rsbruk
N?r man skal m?ke store mengder sn?, er det en fordel med en solid og stor sn?m?ke. Det er imidlertid ikke alle som har like god plass til ? oppbevare store sn?redskaper n?r sn?en glimrer med sitt frav?r. Denne m?ken kan sl?es sammen, slik at den tar liten plass. Man kan dessuten p?montere hjul p? den, slik at den kan brukes til hagearbeid hele ?ret.
Mover Sn?rydder
Veiledende pris: 999,-
Kjente klassikere
Disse velkjente sn?redskapene har lettet vintrene for oss nordboere i generasjoner. B?de skuffene og m?kene er som skapt for norske forhold, og har blitt som klassikere ? regne. Finnes i varianter som letter b?de store og mindre m?kejobber.
Classic Sn?rydder stor og Classic Sn?lett
Veiledende pris: 999,- og 419,-

Gode hjelpere under juletreet

Det er ikke alltid like enkelt ? finne ut hva man skal gi i julegave ? spesielt ikke i disse dager hvor ?alle har alt?. Hvorfor ikke legge praktiske og nyttige gaver under treet i ?r?
Til den med mange jern i ilden
Til den som alltid har mange prosjekter p? gang, er en universal?ks den perfekte julegaven. Denne ?ksen passer b?de til friluftsliv og p? campingferie, og st?rrelsen gj?r at den passer ypperlig i bagasjen.
X7 Fritids?ks
Veiledende pris: 365,-
Til hobbykokken
Urter har som kjent ikke spesielt lang overlevelsestid p? kj?kkenbenken, og i vinterhalv?ret er det n?rmest umulig ? holde liv i de gr?nne vekstene. For familiens hobbykokk, som er glad i ? spice opp maten med friske urter, er KitchenGarden den ultimate julegaven. Kj?kkenbenkhagen er nemlig utstyrt med et spesialutviklet LED-lys, som sikrer spiseklare urter til enhver tid.
KitchenGarden Premium
Veiledende pris: 1 999,-
Til familiens lille hjelper
Hvorfor ikke gi familiens sn?glade yngstemann en lett og hendig barnesn?skuffe? Skuffen er spesialtilpasset barn, og kan brukes b?de til lek og n?r sm?en vil gi en hjelpende h?nd. Denne gaven kommer b?de familiens lille hjelper, og familiens sn?m?kingsansvarlig, til ? sette pris p?.
Barnesn?skuffe
Veiledende pris: 115,-
Til den turglade
P? b?de kortere og lengre friluftsturer er det nyttig ? ha en ?ks tilgjengelig. Denne tur?ksen er liten og hendig, og passer perfekt til ? pakke med seg i fjellsekken. Enhver sporty sjel vil sette pris p? en slik snerten turkamerat!
X5 Tur?ks
Veiledende pris: 389,-

Til familien fra julenissen
Kan det v?re at julenissen synes at sn?m?kingsjobben er ujevnt fordelt p? familiemedlemmene? I s? fall kan det tenkes at han i ?r plasserer Classic Ergoelett under treet. Som navnet tilsier, er skuffen skapt med tanke p? god ergonomi. Dette, i tillegg til det lette materialet skuffen best?r av, gj?r nok sitt for at hele familien kan ta del i sn?skuffingen.
Classic Ergolett
Veiledende pris: 409,-

For mer informasjon: www.fiskars.no

For mer informasjon, kontakt:
Släger Kommunikasjon: [email protected]
Nathalie Hermier Ida Paus

Mobil: 948 19 840 Mobil: 906 23 727

[email protected] [email protected]

Fiskars 365 ? feirer ?rhundrer med stolthet, lidenskap og design. Hver dag. Fiskars ble etablert i 1649 som smie i en liten finsk landsby. Siden den gang har Fiskars vokst seg til ? bli en ledende global leverand?r av produkter for hjemmet ? b?de innend?rs og utend?rs. Med overlegne utf?relsesevner og unikt design, l?ser Fiskars-produkter hverdagsproblemer i over 60 land. Fiskars er listet p? NASDAQ OMX Helsinki, og firmaet solgte varer p? nett for 799 millioner euro i 2013. Fiskars-gruppens hovedmerker internasjonalt er Fiskars, Ittala og Gerber. www.fiskarsgroup.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Compass Fairs   #Din Bolig Bedre   #Hedalm Anebyhus   #Publikumsyndlingen Otto Robsahm