Sesongtips fra Fiskars: Sesongens gode hjelpere

3. oktober arrangeres det klassiske klubbkonseptet Yellow Lounge for f?rste gang i Norge, og bringer med seg noen av de st?rste internasjonale talentene vi har. Oslo, det er p? tide ? gj?re klassisk musikk relevant igjen.

P? Berlins m?rke klubbscene for om lag ti ?r siden startet et konsept hvor form?let var ? introdusere klassisk musikk i en frekkere innpakning til et yngre og bredere publikum. Med Deutsche Grammophon i bresjen tok de konseptet gjennom Europa, USA og Asia, og n? endelig til White Light Studios i Oslo. I en uredd miks av klubb og klassisk skal Yellow Lounge senke terskler og forflytte et nytt musikalsk bilde til urbane omgivelser. De kreative produsentene for prosjektet, s?skenparet Mari Silje og H?kon Samuelsen er s?rdeles entusiastiske.
– Endelig f?r vi konseptet til Norge. Vi gleder oss veldig!
De er ikke alene om ? se frem til Yellow Lounge. Administrerende direkt?r i Universal Music Norge, Petter Singsaas, meddeler at Universal Music ?nsker ? presentere klassisk musikk p? en ny og anderledes m?te.
– Vi vil fjerne den “m?rke dressen” og ta sjangeren til klubbscenen. I en moderne produksjon av lyd, lys og bilder h?per vi ? skape interesse for musikken fremf?rt av unge, spennende verdenstalenter.
For i kjelleren p? White Light Studios p? Gr?nland i Oslo skal den unge og suverene klassiskgitaristen Miloš st? p? scenen 3. oktober. Miloš har for ?yeblikket n?dd nr.1 p? klassisk Billboard verden over, og skal sammen blant annet DJ?ene Eva Be og Cl? fra Berlin (som begge har v?rt med siden starten av YL) rive ned forutintatthet og vise hvordan tradisjon kan bli forfriskende utradisjonelt. Denne kvelden fjernes det klassiske fra klassisk musikk p? en m?te norsk musikkbransje sjelden har sett maken til.
Dette er bare den f?rste av flere Yellow Lounge arrangementer I Norge ? konseptet vil dukke opp I flere byer, p? flere spennende steder.

Nettside: http://www.yellowlounge.com/
Facebookside: https://www.facebook.com/yellowloungenorway
Digster Yellow Lounge spilleliste: Yellow Lounge Oslo 03.10.2014
Billetter: http://www.billettservice.no/event/436467
Adresse: White Light Studios, Borggata 9, 0650 Oslo

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Authors

Related posts

Top