Motor

Rabattkoder, kuponger i ny forkledning.

Hvordan klipper man en sau? Gj?r det vondt for sauen? Og hvor lang tid tar det? Tar du med barna p? Saueklippedagen p? Folkemuseet p? s?ndag s? kan de selv finne svaret p? disse – og mange andre sp?rsm?l. Klokken 12.00 starter saueklipper Caroline Ann Nicole klippingen av museets sauer.
Hva: Saueklippedagen
Hvor: Norsk Folkemuseum
N?r: Klokken 12.00 – 16.00. Klipping av sau hver halve time
Spennende med saueklipping!
Sp?rsm?lene er gjerne mange n?r et barn ser en sau blir klipt. P? s?ndag klipper Caroline Ann Nicole Norsk Folkemuseums sauer, og publikum inviteres som vanlig til ? se p?. Saueklipper Caroline Ann Nicole er en av de beste i faget.
N?lefilting og st?pning i tinn som publikumsaktivitet
Mens publikum m? n?ye seg med ? v?re tilskuere p? saueklippingen kan de delta p? b?de n?lefilting og st?pning i tinn. N?lefilting g?r ut p? ? lage figurer i filt og ull, mens det er tinn man jobber med n?r man st?per. Begge aktivitetene passer godt for hele familien.
Saueklippedagen er en av de st?rste klassikerne p? Norsk Folkemuseum. Ta med barna p? s?ndag s? ser du hvorfor!
I samarbeid med Oslo Fylkeshusflidslag

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy