Moderne eventyr fra dagens India, fra forfatteren av “Slumdog millionaire”!

Cubansk lidenskap
Cubanía er navnet p? den nye eksklusive kaffen, som er den kraftigste fra Nespresso
noensinne.
Kaffens styrke p?virkes av b?nnenes grad av brenning, bitterhet og fylde. Cubanía topper
intensitetsskalaen med en score p? 13, og er hittil den kraftigste kaffen fra Nespresso. Inspirasjonen har kaffeekspertene hentet fra de cubanske kaffetradisjonene.
Cubanía Grand Cru er en smaksreise som begynner med en helt s?regen karakter og en mektig bouquet. Den er rund og fyldig, med en herlig brent aroma. En spesiell steam-prosess gj?r at bouqueten blir rundere og smakene kommer fullt ut til sin rett. En dristig blanding av Arabica-varianter og Robusta fra India gir kaffen dens unike karakter.
Lag kaffe som p? Cuba
? drikke kaffe p? Cuba foreg?r som et rolig ritual. Cubanerne blander sterk kaffe med sukker til de f?r en tykk, sirupsaktig konsistens. Deretter blander de inn mer av den kraftige kaffen for ? tynne ut
den tykke massen, f?r kaffen er klar til ? nytes.
For ? lage en Cubanía-kaffe slik som p? Cuba, starter du med ? tilberede Cubanía som en ristretto. Ristretto er en liten espresso p? bare 25 ml. Bland kaffen med sukker til du oppn?r den sirupsaktige konsistensen, og fyll p? med en ny ristretto. Hvis du foretrekker kaffe med melk, tilbereder du Cubanía som en ristretto og tilf?rer like mye varm melk. Da f?r du en fl?yelsaktig kaffe med smak av kjeks, karamell og s?te toner.
Nespresso Cubanía er tilgjengelig kun i en begrenset periode. Cubanía kommer i salg i Nespresso Boutique i Oslo, Bergen, Stavanger, pop-up-butikken i Sandvika, samt alle andre kanaler fra 1. september 2014. Pris per kaffekapsel er 4,59 kr. Pris per kaffeeske er 45,90 kr.

Kontaktinformasjon:
Geir Kronb?ck, Country Business Manager for Nespresso Norge
E-post: [email protected]

Fakta om Cubanía
– Kaffeb?nner har ulike egenskaper, og kaffens styrkep?virkes av b?nnenes grad av brenning, bitterhet og fylde.
– Selv om en kaffe omtales som sterk, kraftig eller intens, betyr det ikke at den inneholder mer koffein enn for eksempel en vanlig stor kopp kaffe.
– Brenningen er en viktig prosess der smaken utvikles. Noen kaffetyper t?ler brenning bedre enn andre. I Cubanía er det brukt en mild colombiansk kaffe som t?ler lang brenning, som preger smaken.
– Kaffeb?nner har forskjellig tetthet, som p?virker hvor mye man kan trekke ut av hver enkelt b?nne n?r man tilf?rer varmt vann. Dette p?virker ogs? hvor kraftig kaffen blir.
– Bitterhet og syrlighet er viktig for ? balansere kaffen. I Cubanía er det brukt en mild arabicakaffe for ? skape balanse.
– I Cubanía har Nespresso sine kaffeeksperter brukt indiske robustab?nner som er dampet over lang tid. Dette gj?res for ? f? frem en intens cubanskinspirert kaffe.

Om Nestlé Nespresso SA.
Nestlé Nespresso SA er pioneren og referansen til porsjonskaffe av h?yeste kvalitet. Nespresso, med
hovedkontor i Lausanne i Sveits, opererer i nesten 60 land og har over 9500 ansatte. I 2013 besto det globale butikknettverket av over 320 eksklusive Nespresso boutiques. I Norge har vi Nespresso Boutiques i Oslo, Stavanger, Bergen, samt en pop-up-butikk p? Sandvika Storsenter.

For mer informasjon, bes?k Nestlé Nespresso sin bedriftsnettside: www.nestle-nespresso.com.

Authors

Related posts

Top