Motor

Kronprinsesse Mette-Marit er n? p? instagram og viser et favorittplagg

En knust skjerm blir fort en dyr aff?re b?de p? telefoner og nettbrett. Rhinoshield er en tynn film som legges p?, resultatet er en tiln?rmet uknuselig skjerm som fortsatt er like f?lsom og enkel ? bruke. Sjekk ut filmen under som viser den vanvittige testen hvor telefonen t?ler selv et slag med hammer!
Testfilmen av Rhinoshield finner du her.
Rhino Shield f?es hos enklereliv.no og dingsy.no.
Enklere liv er en norsk gründerbedrift som ble startet av Sverre Steensen i 2005. I dag har Enklere Liv 42 butikker over hele Norge, 8 butikker i Sverige, og i 2012 ?pnet vi v?r f?rste butikk i Danmark. Enklere liv tilbyr et bredt utvalg av produkter, til alle aldersgrupper, for ? gj?re hverdagen din enklere. I 2010 ble vi k?ret til nr. 7 p? Gasellelisten i Norge og i 2012 ble vi k?ret til ?rets butikkkjede. Resultatene er blitt skapt gjennom entusiastiske medarbeidere med sterk motivasjon. Enklere liv har i dag over 300 ansatte.

Om Enklere liv p? Hjemmesiden
Enklere liv p? Facebook

Similar Posts