Produksjonsstart for nye Ford Mustang til verdensomspennende salg

L?rdag 6. og s?ndag 7. september er det duket for boligmesse i F?rdehuset. P? messen blir det masse inspirasjon for de som har planer om ? bygge hus og hytte, og ellers ?nsker eksperthjelp til de oppgraderingene de planlegger ? gjennomf?re, enten det er nytt bad, kj?kken eller nye m?bler.
Stort utvalg av hus- og hytteleverand?rer
– Boligmessen er stedet for de som har oppussingsplaner, eller er p? utkikk etter ny bolig eller hytte, sier prosjektleder Rudi R?rstad fra arrang?ren Compass Fairs. Den lokale hus- og hyttebransjen stiller mannsterke i F?rdehuset. Samlet under ett tak presenteres spennende boligprosjekter i F?rde og omegn, og en rekke hus- og hytteleverand?rer viser frem sine modeller. – For de som leter etter dr?mmeboligen, er det stor sannsynlighet for at de vil finne akkurat den p? boligmessen i F?rdehuset, sier R?rstad. ? Med s? mange akt?rer samlet p? ett sted, vil et bes?k gi b?de inspirasjon, informasjon og h?ndfaste tilbud, enten man trenger st?rre eller mindre plass. B?de unge nyetablerte, barnefamilier og de godt voksne b?r ta en tur og f? oversikt over hvilke boliger som passer for dem.
Eksperthjelp
I tillegg til hus og hytte, blir det mulighet for eksperthjelp fra mange andre bransjer. ? Vi vet av erfaring at publikum liker ? snakke med fagfolk ansikt til ansikt, fordi det skaper dialog og en mer effektiv informasjonsflyt enn man f?r p? sosiale medier og internett, sier R?rstad. – Og messe betyr mange gode kupp! Her vanker det tips, r?d og gode tilbud p? produkter og tjenester som blant annet l?ser, boligalarm, gasspeisovner, varmepumper, garasjeporter, bad, kj?kken, vakuumtoalett til hus og hytte, kj?kkenutstyr, forsikring, finansiering, solskjerming, m?bler, eiendomsmegling, byggmester, massasjebad, verkt?y og utstyr til hus og hytte.
Aktiviteter for hele familien
B?de l?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde foredrag og v?re disponibel for handyman-prat for de som ?nsker det. Han leder ogs? konkurransen ?Handy Girl?, hvor nevenyttige jenter og damer kniver om tittelen ?F?rdehusets Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. ? Sm?barna kan ogs? v?re med, for vi har barnepark, og mat kan kj?pes i messens cafe.
Vinn premier for 2, 5 millioner
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurranse. Registrering p?g?r p? messen frem til s?ndag kl. 15.
?pningstider:
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder:
Rudi R?rstad
Mob: 48 20 30 30
E-post: [email protected]

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Authors

Related posts

Top