Motor

Nyhet til ?ynene! To nye farger i Jelly Jar Gel Eyeliner

Samsung Gear S er neste generasjons wearables med buet Super AMOLED-skjerm og 3G direkte p? armen.

Oslo, 29. august 2014 ? Samsung lanserer n? neste generasjon wearables – Samsung Gear S gir deg smarttelefonen rundt h?ndleddet. Med 3G og en rekke funksjoner tilpasset nye brukerbehov tar Gear S wearables-kategorien et steg videre. Funksjonene er tilpasset et liv p? farten, og Gear S gir deg st?rre frihet og en enklere hverdag. Samtidig lanseres Gear Circle, et nytt headset som du har rundt halsen som et kjede.

Alltid oppkoplet
Utrustet med et eget 3G SIM-kort er Gear S alltid oppkoplet. Den smarte klokken kan derfor gi deg oppdateringer fra sosiale medier, kalenderen din eller andre applikasjoner, selv n?r du ikke har med telefonen din. Du kan ogs? svare p? meldinger med tastaturet p? skjermen eller via S Voice. Med SIM-kort i smartklokken kan du selvf?lgelig ogs? svare p? en samtale eller ringe direkte fra din Gear S, eller viderekoble samtaler fra en smarttelefon. Gear S har ogs? WiFi.
Bransjeledende skjermteknologi
Den buede Super AMOLED-skjermen er p? to tommer, og formen passer perfekt rundt h?ndleddet. Skjermen kan enkelt tilpasses egne preferanser, og sammen med de utskiftbare remmene er kan du la Gear S utrykke din egen personlighet og stil.
? Samsung ligger i forkant i en spennende og kraftig voksende kategori, sier Stig-Ove Lang?, salgssjef for Telecom i Samsung Norge. ? Samsung Gear S er det siste innen wearables og tilbyr noe for enhver livsstil.
GPS og navigasjon rett p? h?ndleddetMed Gear S f?r du rask tilgang til viktig informasjon via widgeter. Du kan for eksempel navigere via tjenesten HERE, f? nyheter fra Financial Times via fastFT, lese med hjelp av Spritz og holde oversikt over hva som skjer p? din Facebook. Gear S er den perfekte f?lgesvennen for deg som alltid er p? farten.
Gear S er perfekt for den helsebevisste. Med innebygget GPS og pulsm?ler f?r du en bedre trenings?kt, uten at du m? ha med deg telefonen. Musikk kan du streame direkte fra klokken til ditt Bluetooth headset.
Stilfullt headset-kjede
Sammen med Gear S presenterer Samsung ogs? sitt nyeste headset, Gear Circle, et headset som brukes som et kjede. Du kan koble det sammen med din smarttelefon eller Gear S via Bluetooth og henge det rundt halsen med en magnetisk l?s. N?r det ringer vibrerer kjedet og du kan svare ved ? ?pne l?sen og putte ?repluggen i ?ret. Du kan ogs? h?re p? muiskk og styre din telefon med stemmen via Gear Circle.
Samsung Gear S forventes ? v?re tilgjengelig i butikk i begynnelsen av oktober. Anbefalt utsalgspris er 3295 kroner.
Samsung Gear Circle forventes ? v?re tilgjengelig i butikk i begynnelsen av oktober. Anbefalt utsalgspris er 945 kroner.
Fakta: Samsung Gear S er utrustet med en 1 GHz Dual Core-prosessor, 2? Super AMOLED (360 x 480)-skjerm. Operativsystem Tizen, Bluetooth?: 4.1, USB 2.0, NFC, WiFi: 802.11 b/g/n, A-GPS/Glonass, RAM-minne p? 512 MB og 4 GB* internminne, ikke st?tte for SD-kort. Batteri 300 mAh, IP67-sertifisert, Sensorer: Accelerometer, Gyroskop, Kompass, Pulsm?ler, UV, Barometer.
*Brukerminnet kan v?re mindre enn den totale minneplassen p? grunn av systemfiler.
PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. V?rt m?l er ? tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Korea   #Paris