Marion Ravn slipper to nye album!

1.august 2014 ?pnet musikk ? og design hotellet BEST WESTERN PREMIER Hotell Savoy d?rene, og hotellet har allerede blitt et popul?rt sted for Lule?s innbyggere.
BEST WESTERN PREMIER Hotell Savoy i Lule? er et fullservice hotell av h?yeste kvalitet med moderne design. Hotellet tilbyr 76 stilig dekorerte rom og 20 flotte suiter.
Lule?s innbyggere har allerede oppdaget cocktailbaren, som ikke bare tilbyr et bredt utvalg av cocktailer, men ogs? flott musikk fremf?rt av forskjellige jazzmusikere.
Andre fasiliteter som tilbys av hotellet er lobbybaren hvor du kan nyte b?de lunsj og middag. Man kan ogs? drikke afternoon tea i salongen eller beundre kokkens arbeid p? n?rt hold ved “kokkens bord”. I tillegg er hotellet utstyrt med m?terom og Lule? st?rste spa med alle typer behandlinger. Hotellets gym kan selvf?lgelig brukes gratis av hotellets gjester.
?Vi er veldig glade for nok en gang ? v?re p? plass i Lule? og kunne tilby v?re gjester noe spesielt?, sier Johan Kukacka, daglig leder i Best Western Hotels Sverige.
? BEST WESTERN PREMIER er navnet p? kjedens mest eksklusive hoteller n?r det gjelder design, arkitektur, beliggenhet og service. Alle BEST WESTERN PREMIER hoteller er spesielt utvalgt for ? berike gjestenes reiseopplevelse.
Best Western Hotels er Sveriges st?rste hotellkjede med 82 hoteller p? 59 steder i Sverige, fra Gällivare i nord til Trelleborg i s?r. Hotellene er privateide og har derfor en unik personlig touch. I Sverige er alle hotellene r?ykfrie og tilbyr gratis Internett. Totalt er det over 4000 Best Western hoteller i ca 100 land, inkludert mer enn 150 i Norden, noe som gj?r hotellkjeden til verdens st?rste.

Om Best Western Hotels Norway
Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 28 privateide Best Western hoteller over hele landet. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg p? hotellopplevelsen for gjestene v?re! Samtidig har Best Western hotellene krav til felles kvalitetstandard som gj?r at du som gjest vet hva du kan forvente og at det er samsvar mellom produkt og pris!
Om Best Western International
Best Western International, Inc., er verdens st?rste hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives p? non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt s?rpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned p? hotellniv?, markedsf?ring og salg, innkj?p, oppl?ring, kvalitetssikring og branding.

Authors

Related posts

Top