Motor

jane iredale-THE SKIN CARE MAKEUP- feirer 20 ?r

Limited Edition Eye Shadow Trio Palette, med tre fengslende skygger som kan brukes alene eller sammen- fra naturlig til dramatisk, gj?r som du vil. . Kommer i et rosagull etui. Den gener?se basen Dis, er en matt perleskygge, og er supplert med perfekt st?rrelse for detalj nyanser i fargen Port, en skimrende portvin og Toast, en ristet karamell. Skyggene er enkle ? blande og holder lenge.

Med julelooken lanseres ogs? to nye flytende ?yeskygger; Eye Sheres i to Limited Editon farger, Opal Silk og Gold Silk. Kan brukes alene eller sammen med Pure Pressed Eyeshadow for ekstra intensitet.
Dress opp leppene med PureMoist Lipstick i den nye fargen Katerina, en ny matt mahogny rosafarge som gir virkningsfulle farger og dybde. Moringaolje metter leppene med vitamin A & C. N?rende naturlige oljer og fruktekstrakter gir myke lepper som f?les, ser og smaker fantastisk.
Avslutt looken med PureGloss lipgloss i Kir Royale, en skimrende r?d nyanse av plomme som gir en ren fargetone og en ultra-skinnende overflate uten ? f?les klebrig. Den beroligende og fuktighetsgivende formelen har en base av ?kologiske oljer inkludert moringa sm?r, Lotusblomst og appelsinskallvoks bj?rneb?r og granatepleekstrakt gir en behagelig smak og beskytter leppene med antioksidanter fra vitamin C og E.

Alle produktene er tilgjengelig fra uke 47 og s? langt lageret rekker.

Jane Iredale Jane Iredale introduserte sin unike hudpleiende makeupserie i mai 1994. Det var den f?rste komplette serien p? markedet som ikke bare tar hensyn til farger og konsistens, men ogs? til hva som er bra for huden. Produktene er basert p? mikroniserte mineraler, og er produsert uten fyllstoff og bindemiddel (som f.eks. talkum og mineraloljer) og uten kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler. Derfor selges Iredale-produktene p? hudpleie- og legesentere i hele verden.

Jane Iredale og Fedora Minerals distribueres i dag av Skintific AS (tidligere AS Tekon) som siden 1967 har v?rt en av landets ledende akt?r til hudpleiebransjen.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy