Motor

Invitasjon: Lansering av den nye str?mmetjenesten Storytel

2013 ble et fantastisk ?r for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen “Hver Gang Vi M?tes”, utgivelse av sitt f?rste album p? 8 ?r med “Songs From A Blackbird”, og konserter over hele landet. I kj?lvannet av suksess?ret har produktiviteten og kreativiteten til Marion n?rmest l?pt l?psk. Til slutt hadde Ravn mellom 25 og 30 l?ter, hvorav 16 l?ter som hun ikke kan leve foruten.
– Vi bestemmer oss da for ? spille inn samtlige 16 l?ter, for etterp? ? avgj?re hvilke som skal v?re med p? albumet, sier Marion til VG. Men jeg klarte ikke luke ut noen l?ter. Det f?ltes ikke rettferdig for noen av l?tene at de skulle bli bonusspor eller ende opp i en skuff. Jeg kunne ikke spare noen av dem til senere bruk, fordi mye da kan v?re forandret. Dette resulterte i at Marion like gjerne delte albumet i to utgivelser ? Scandal Vol. I som slippes 22. september, og Scandal Vol. II i januar 2015.
Scandal Vol. I ?pner med det noe dystre tittelsporet “Scandal”, og beveger seg deretter inn i et vakkert og melodi?st pop-landskap som etter hvert har blitt Marions signatur. Marion har p? dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad Solberg (Violet Road) p? l?tskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og B?rge Fjordheim p? produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato ‘Salsa’ Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet er blitt et pop-album av h?yeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.
NYE PRESSEBILDER: https://sonymusic.box.com/s/p9d9kaq6jgqwyqm3rce2
Tracklist Scandal Vol. I:
01. Scandal
02. You´ll Get Up Again
03. In Dreams
04. The Beginning Of The End
05. Never Gonna Get It
06. Scoundrels Like You
07. Never Ask Why
08. We´re Heading Off Course

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Gold Silk   #Kir Royale   #Opal Silk   #Pure Pressed Eyeshadow