Motor

KAPPAHL INVITERER TIL FEST

28-08-2014 09:21 Focus Nordic Den 16. ? 21. september p?g?r ?rets store event i fotoverden, Photokina i Köln. Som vanlig vil det v?re mye personale fra Focus Nordic p? plass for ? ta h?nd om Nordiske kunder og journalister.

Den 16. ? 21. september p?g?r ?rets store event i fotoverden, Photokina i Köln. Som vanlig vil det v?re mye personale fra Focus Nordic p? plass for ? ta h?nd om Nordiske kunder og journalister.
Onsdag den 17. kl. 16.00 ? 17.00 holder vi et pressem?te i Tamrons stand (Hall 4.2 Stand: D10/E19) hvor vi informerer om de heteste nyhetene fra v?re leverand?rer. Velkommen!

NB! For ? kunne ta imot dere p? best mulig m?te vil vi at dere svarer uansett om dere har mulighet til ? komme p? dette treffet eller om dere ?nsker ? booke et m?te p? en annen tid. Antall plasser/tider er begrenset, s? f?rstemann til m?lla gjelder.
Svar til: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

A to już wiesz?  Solodebut fra Paul Hansen

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy