Motor

KappAhl designer med Ingela Arrhenius for BRIS

KappAhl byr p? en festkolleksjon full av overraskelser, variasjon og et stykke nostalgi. Her m?tes minimalisme og i?ynefallende plagg som passer mange ulike stiler. N?kkelplagg i kolleksjonen er for eksempel buksedressen, kimonoen med frynser og det plisserte skj?rtet. Blant materialene finner vi viskose, blonder og en strikket miks av ull og alpakka.
For utl?n av pressepr?ver kontakte :
KappAhl Annelie Lindwall Brunsvik, motepresseansv, Telefon : 93028095 , EPOST [email protected] h?yoppl?slige bilder :
http://www.kappahl.com/no/corp/Presse/Bildebank/Wear-it-like-a-star/Wear-it-like-a-star/Kollage-1/
Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker iSverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og barn, med spesiell fokus p? kvinnen midt i livet. 18% av sortimentet er b?rekraftsmerket. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. For mer informasjon, se http://www.kappahl.com/.

Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker iSverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og barn, med spesiell fokus p? kvinnen midt i livet. 18% av sortimentet er b?rekraftsmerket. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. For mer informasjon, se http://www.kappahl.com/.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy