Motor

Juicen kan bli sunnere

KYGO KOMMER TIL OSLO SPEKTRUM
Den norske DJ?en Kygo (Kyrre G?rvell-Dahll), hvis navn ble verdenskjent over sommeren, skal den 17. Desember i ?r fylle Oslo Spektrum.
? ­Kygo har bevist at han er mer enn klar nok for ? holde sin egen konsert i Oslo Spektrum. Han er et unikum i DJ-sammenheng, og vi gleder oss til ? f? dette til ? skje sammen med han, forteller arrang?r i Atomic Soul, Peer Osmundsvaag.
Kygo blir den f?rste norske elektronikaartisten som setter opp sin egen konsert i Oslo Spektrum, en konsert som vil bli en fest avslutning p? en omfattende turné i USA og Europa. Den unge artisten fra Bergen har kanskje tatt sjumilssteg til stjernehimmelen, men han er allerede et velkjent navn over hele verden. Hans remikser er h?rt over 80 millioner ganger p? Soundcloud, han spilte p? den prestisjetunge Tomorrowland festivalen tidligere i sommer og han l? p? f?rsteplass p? VG-lista med remiksen av Seinabo Sey sin l?t ?Younger? i mange uker.
?Kygo har allerede et stort hitregister, de fleste har jo h?rt hans remikser av b?de Seinabo Sey, Ed Sheeran og The Weekend. Vi h?per selvf?lgelig ogs? at han tar med seg noen nye l?ter til konserten i Spektrum, sier Osmundsvaag.
Kygo har nemlig nylig signert med Sony, noe som betyr at alt vil ligge til rette for den unge artisten ? jobbe med sine egne l?ter. Kanskje er noen av disse klare for en urfremf?relse n?r han setter sine f?tter p? scnenen i Oslo Spektrum.
Anmeldelse fra OsloBy: Kygo p? Findings.
http://www.osloby.no/oslopuls/musikk/Anmeldelse-Kygo-pa-Findings-7677887.html
Det er n? siste sjangse for ? forh?ndsbestille billetter til konserten http://www.billettservice.no/event/435989?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Similar Posts