Motor

Bear’s Den – “Island” released October 17th via Communion and band visit Oslo for the first time.

Olympus PEN E-PL7 er det ?ultimate kameraet for motebloggere?, sier Laetitia Wajnapel p? motebloggen mademoisellerobot.com. Pr?v det nye E-PL7, og du vil forst?. Designet, den praktiske st?rrelsen og f?lelsen av kvalitet skiller den fra alle plastaktige og klumpete systemkameraer. For hvem vil ikke ha et elegant kamera som dessuten tar fantastiske bilder og selfies?
Olympus er ledende innen kompakt kamerateknologi og optikk. Med PEN og OM-D har selskapet satt nye tekniske standarder som har f?tt mange utmerkelser for sin bildeteknologi og et design som vekker oppsikt.
PEN E-PL7 er utstyrt med en ny og kompakt ?pannekakezoom? av h?y kvalitet tilsvarende 28?84 mm* som passer like godt for gruppebilder som portretter. Modellen finnes i elegant hvitt, svart eller s?lv, og er p? markedet i slutten av september 2014.
Suverene selfies og bildeserier

Med E-PL7 beh?ver du ikke ha noe speil i h?ndvesken. Flipp den skarpe tre-tommersskjermen rundt, s? ser du deg selv. Kameraet stilles automatisk i “selfie-modus”, og du kan justere innstillingene direkte p? skjermen. Vil du ta en gammeldags selfie er det bare ? ber?re skjermen. Eller hvorfor ikke ta en hel serie flotte selfies?
Bruk din IOS- eller Android-telefon og opplev total tr?dl?s frihet! Still inn seriebildeopptak og intervall. Fokuser, juster blender og lukker for flott uskarphet i bakgrunnen eller maksimal dybdeskarphet. Ta hele ?paparazzi serier? i rask rekkef?lge eller justere intervallet og posere som i en fotoautomat. Du beh?ver ikke r?re kameraet, men kan gj?re alt direkte fra mobilen og ha full kontroll over bildet hele tiden ved hjelp av skjermen p? mobilen din.
Enest?ende inntrykk

E-PL7 er et designikon og er like lett ? bruke som smarttelefonen din. Samtidig leverer det en profesjonell bildekvalitet, selv i vanskelige lyssituasjoner. For som bloggeren Anne-Kathrin Bieber fra Les-attitudes.com p?peker, er kameraet mye mer enn bare pen design. ?PEN er et godt alternativ til et vanlig DSLR, og perfekt for meg som moteblogger?.
Ubegrenset kreativitet
Oppkoblingsmuligheten mot mobilen og at et profesjonelt kamera er s? lett ? bruke og har s? mange kreative muligheter, imponerer bloggere. Ann-Kathrin som gir moter?d til tusenvis av lesere hver m?ned, stemmer i: “Det finnes utrolig mange innstillinger og filtre i et s? praktisk kamera”.
For eksempel Live Guide, som lar deg justere ulike innstillinger p? en intuitiv m?te med ber?ringskontroller p? skjermen og se resultatet direkte. Det har aldri v?r enklere ? f? sofistikerte, profesjonelle effekter. Du har 14 filtre, inklusive nye Vintage og Partial Color, som du kan bruke direkte i kameraet p? bildet eller filmen du har tatt.
?yeblikkelig deling

Olympus OI.Share er en gratisapp som du kan laste ned til din IOS- eller Android-telefon. Du kobler enkelt opp din PEN via mobilen og deler dine bilder med alle venner og f?lgere p? sosiale medier. Trykk p? LCD-skjermen p? kameraet, og les av QR-koden med mobilen. Klar til ? dele!
Med et kamerahus i helmetall, bildeteknologi i s?rklasse og Olympus PEN kraftig stemplet p? fronten, viser E-PL7 at du ikke beh?ver ? ha et klumpete DSLR for ? st? side om side med profesjonelle fotografer ved catwalken.
FAKTA OM PEN E-PL7:
> Uts?kt design, kompakt hus i retrostil og helmetall
> Spesielt utviklet for ? ta f?rsteklasses selfies
> Fjernkontrollert forh?ndsvisning og selfies via smarttelefon med seriebilder og selvutl?st intervallopptak
> Stor tilt- og vridbar h?yoppl?st LCD ber?ringsskjerm for ? ta selfies
> Automatisk selfie-innstilling, inklusive vidvinkelmodus og portrettprogram
> 14 filtre som tilf?rer et omfattende utvalg kreative effekter
> Innebygd Wi-Fi for parkobling av kamera og kompatibel med smarttelefon via appen Olympus Image Share
> Live Guide for justering av manuelle innstillinger i sanntid
> Dedikert motetilbeh?r, objektiv og undervannssett
> Leveres med et slankt, utbyttbart zoomobjektiv 14?42 mm 1:2,5?5,6 EZ (tilsvarer 28-84 mm for 35 mm)
> Suveren bildekvalitet som f?lge av en 16,1 megapikslers Live MOS-bildebrikke og TruePic VII bildeprosessor
> Meget rask autofokus og oppstart
Produktspesifikasjoner kan endres uten ytterligere informasjon. For aktuell og komplett spesifikasjon, se www.olympus.no
* Tilsvarende 35 mm
Ytterligere informasjon:

Juliane Hval Holmedahl
Olympus Norge AS
Tlf: +47 40554155
E-post: [email protected]

Olympus er en ledende produsent av produkter og systemer som kombinerer spisskompetanse innenfor optisk, finmekanisme og elektronisk teknologi. Olympus er for flere generasjoner forbundet med kameraer, men dagens Olympus er ogs? et selskap som produserer systemer for endoskopi, avanserte kirurgiske applikasjoner, mikroskopi, diagnostikk og produkter for kvalitets- og funksjonskontroll innom industri.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #DSLR   #Foo Fighters   #Sonic Highways   #Toploader Zoom