Motor

Jessie J annonserer albumet “Sweet Talker”

Samsung lanserer ny fargelaser- og multifunksjonsskriver for sm?- og mellomstore bedrifter.
Oslo, 27. august 2014 ? Med Samsungs nye A4-skrivere kan man n? skrive ut dokumenter direkte fra smarttelefon eller tablet. De nye skriverne st?tter NFC slik at du, med en smarttelefon eller tablet med NFC-st?tte, enkelt kan opprette tr?dl?s kontakt mellom din mobile enhet og skriveren.
B?de multifunksjonsskriveren 2670 og fargelaserskriveren 2620 er tilpasset sm?- og mellomstore bedrifter. Skriverne gir rene utskrifter med h?y fargekvalitet, og skriver ut 26 utskrifter i sorthvitt per minutt. Dette gjelder ogs? n?r du skriver ut direkte fra en mobil enhet. Ved ? bruke Samsungs ?pne plattform XOA-Web er det ogs? mulig ? tilpasse og skreddersy sin egen l?sning med software fra andre utviklere. Begge skriverne kommer med touchskjerm p? 4,3 tommer, og med Samsung Easy Eco Driver reduseres den totale energibruken.
Samsung har nylig startet en LinkedIn-side for sine skriverl?sninger, samt oppdatert appen SmartCatalog som hjelper partnere og forhandlere ? finne riktig skriver til brukernes behov og ?nsker.
De nye skriverne C2670 og C2620 er tilgjengelige i september, og anbefalt utsalgspris er 8 000 kroner for C2670 og 3 700 kroner for C2620.
* NFC st?r for Near Field Communication, som er en standard for tr?dl?s overf?ring av data.
PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kj?rnes, PR-operat?rene, [email protected], 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-l?sninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning p? 216,7 milliarder dollar i 2013. V?rt m?l er ? tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon bes?k www.samsung.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #App Stores   #Christian Birkeland   #IFA   #SFO