Isac Elliot annonserer turné i Norden med tre konserter i Norge

Denne sommeren har Admiral P toppet singellistene med l?ten “Engel ft. Nico D” og et debutalbum er endelig like rundt hj?rnet. Den Carl Hovind-produserte “Allergi” er platens andre smakebit og i g?r slapp Admiralen en tilh?rende musikkvideo full av positiv energi. #atsjoo

Den 9. mai slapp Admiral P singelen “Engel” med Nico D p? refrenget og sammen denne sommeren har de toppet singellistene og streamet godt over dobbelt platinum. N? n?rmer det seg endelig tid for Admiralens debutalbum som slippes i oktober og platens andre smakebit er “Allergi”. L?ten handler om ? fokusere p? det positive og ? v?re allergisk mot negativitet. Den gikk rett inn p? spillelistene til NRK P3 og NRK mP3.
– Jeg syns folk generelt b?r bli flinkere til ? spre positivitet i stedet for negativitet, derfor sier jeg #atsjoo, sier Admiral P.
I g?r premierte musikkvideoen til “Allergi” hos NRK P3. Videoen er en sammensetning av privat film fra turnélivet de siste tre ?rene samt noen klipp fra arkivene til NRK og TV2, og viser den positive energien som er rundt Admiralen og bandet hans n?r de spiller konserter. Klipp er gjort av Elias Alemayhu.
– Tanken bak videoen er ? vise litt av hvordan vi har hatt det p? veien n?r vi har spilt konserter. Vi pr?ver ? f? frem den gode stemningen vi opplever med musikken og engasjementet vi f?r fra publikum, forteller Admiralen.
Norsk-afrikanske Philip “Admiral P” Boardman fikk sitt kommersielle gjennombrudd i 2011 med singelen “Snakke Litt” som gjorde han fortjent til Spellemanns-nominasjon for ?rets Hit og solgte 12xPlatina. Videre fikk han stor suksess med oppf?lgerne “Spinnvill” (Platina), “Kallenavn” (13xPlatina) og “Skakke Gi Opp” (Platina), og i 2013 vant han pris av MTV for Best Nordic Act. I 2014 er han endelig klar for ? slippe sitt debutalbum ledet av f?rstesingel “Engel ft. Nico D”. Med sin spesielle m?te ? mikse tilgjengelige og moderne elementer med den tradisjonelle tiln?rmingen til reggae, har Admiral P satt seg selv p? toppen av den Skandinaviske reggaescenen.
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Authors

Related posts

Top