Motor

Verdens Kuleste Dag p? Akershus festning

21-08-2014 09:58 Universal Music Norge Kurt Nilsen har inng?tt samarbeid med Universal Music Norge.

Med stor glede ?nsker vi ? informere om at Kurt Nilsen har inng?tt samarbeid med Universal Music Norge.
Kurt Nilsen om det nye samarbeidet:
“Jeg gleder meg utrolig til ? joklllllbbe med det fantastiske teamet hos Universal og det blir spennende se hva vi kan skape sammen i fremtiden. Musikkbransjen er i store forandringer om dagen og jeg er helt sikkert p? at sammen med Universal og mitt management er vi rustet til ? m?te fremtiden p? best mulig m?te”.
?Kurt Nilsens karriere i Norge er unik. F?rst som soloartist og World Idol vinner, dernest som en viktig del av de to Hallelujah-prosjektene. Prosjekter som satte b?de salgs- og publikumsrekorder. I tillegg ble hans julealbum ?Have Yourself A Merry Little Christmas? det mest solgte og str?mmede album i desember sist ?r, hele tre ?r etter det ble utgitt. Universal Music er rett og slett utrolig stolte over ? f? representere ham! Bransjen er ny og annerledes, men ingenting gleder oss mer enn ? kunne jobbe med en artist som representerer fortid og fremtid p? en slik m?te”. Petter Singsaas, Universal Music Norge
Kurt Nilsen er i gang med ? skrive nye l?ter som ventes i 2015. Vi ser frem til ? h?re ny musikk fra en av Norges st?rste stemmer!

A to już wiesz?  Vil du bli den neste junioren som f?r representere Norge internasjonalt ?

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy