Motor

TDK lanserer ny tr?dl?s h?yttaler!

I helgen arrangerer Friskus IL ?vannsprut? i kjent stil p? Hekshusstranda p? Kapp. Kom ? delta p? spennende aktiviteter som passer for alle! Tahir Hussain mest kjent fra dokumentaren Den Store Styrkepr?ven, skal pr?ve seg p? vannski, dette til tross for at han er blind.

L?rdag 23. august vil Tahir Hussain v?re tilstede og delta p? aktiviteter i “Tahir lekenes ?nd?. Han er ogs? kjent fra media ? og ?Tahir lekene?. Tahir er blind, men har likevel syklet Trondheim-Oslo. P? l?rdag skal han for f?rste gang i livet pr?ve ?tubekj?ring?.
Det vil v?re mulighet for ? l?ne en s?kalt blindemaske for ? oppleve verdenen som blind og erfare hvordan det er.
Denne helgen vil det ogs? v?re demonstrering av actionrullestolen Der Ziesel. En beltedrevet offroader som er batteridrevet og har en toppfart p? 35 km/t.
Det blir b?ttur for alle, ogs? rullestolbrukere. Det blir vannski, sitvannski, én eller tomannstuber, Flyer, tomanns kano, og 11 fots jolle. Pr?v v?re nye Blocart (seiling p? land). I tillegg er det en
flott strand ? bade p? i tilknytning til vannskianlegget.

Vannsprutdager for alle 2014 arrangeres p? Hekshusstranda camping:
Fredag 22 august kl 17.00 – 20.00
L?rdag 23 august kl 12.00 ? 18.00
S?ndag 24 august kl 12.00 ? 18.00
M?t opp p? Vannskibrygga p? Hekshusstranda Camping p? Kapp, ?stre Toten. Invitasjonen finner du i vedlagt dokument.
Alle uavhengig av funksjonsniv? f?r pr?ve en eller flere av aktivitetene.
Om Friskus IL
Friskus driver med mange spennende aktiviteter hvor omvendt integrering praktiseres. Vi kan nevne Vannsprut med b?tkj?ring, tubekj?ring, vannski, kanopadling,fisking m.m. Sn?sprut med beltekj?ring, alpint, overnattingsturer i lavvo, pilking, curling m.m. Sn?sprut med aking, beltevognkj?ring, etc.
Fakta om Gjensidigestiftelsen
Gjensidigestiftelsen jobber for ? skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom ? st?tte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Siden 2007 har stiftelsen delt ut en milliard til over 4000 ulike prosjekter innen trygghet og helse. Spesielt ser vi etter forebyggende og aktivitetsskapende prosjekter for barn og unge, sier Omr?deleder Janne A. W?genes. Gjensidigestiftelsen arrangerer blant annet sv?mmeaksjonen sammen med Norges Sv?mmeforbund, samarbeider med fylkeskommunene om turskilt prosjektet, og er en del av Aktivitetsalliansen som jobber for ? flere til ? v?re fysisk aktive.
Ved fjor?rets tildeling ble det delt ut over 4 millioner til gode prosjekter i Oppland, og vi h?per p? ? dele like mye i ?r ogs?.
S?knadsfristen er satt til 15. september, s? n? er det bare ? hive seg rundt, sier W?genes.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Dixons Group   #Lefdal Elektromarked Hele   #Lefdal-sjef Trond Samuelsen   #Norway