Motor

SkiStar AB: Brennhete bookingtall, 15 % opp i januar

Til tross for den rekordvarme sommeren ?kte antall reisebestillinger hos Ticket med to prosent. Det reisem?let som flest nordmenn bes?kte var Mallorca, etterfulgt av Kreta og Antalya. Men de st?rste ?kningene st?r Bangkok og Barcelona for.
Det str?lende v?ret hjemme har ikke hindret oss i ? reise utenlands i sommer. Hos Ticket har det v?rt et h?yt trykk b?de i butikkene, p? telefon og p? Internett, selv om det avtok noe da det var som varmest.
? Det st?rste rushet kom i slutten av juni. Det d?rlige v?ret da gjorde at vi solgte ut flere av sommeren charterreiser. Men siden mange rutefly g?r til de klassiske sol- og badedestinasjonen, og vi enkelt kan skreddersy pakkereiser, kunne vi likevel tilby andre bra alternativer, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket.
Topplisten over sommerens mest popul?re reisem?l best?r f?rst og fremst av klassiske charterreisem?l blandet med storbyene London, Barcelona og Lisboa. Barcelona ?kte med hele 21 prosent i sommer. Det er f?rst og fremst kombinasjonen storby og sol og bad som lokker.
? Etter en dag med shopping og sightseeing er det deilig med et bad i havet og slappe av litt p? stranden f?r man gir deg ut i det pulserende kvelds- og nattelivet som Barcelona har ? by p?, sier Ellen Wolff Andresen.
Toppliste ? sommerens mest popul?re reisem?l*
1. Mallorca, Spania (1)
2. Kreta, Hellas (3)
3. Antalya, Tyrkia (2)
4. Bangkok, Thailand (8)
5. London, Strobritannia (5)
6. Barcelona, Spania (7)
7. Rhodos, Hellas (4)
8. Split, Kroatia (9)
9. Lisboa, Portugal (ny)
10. Stockholm, Sverige (ny)
*Gjelder alle typer reiser bestilt til og med 18. august, med avreise mellom 1. mai og 31. august 2014. Fjor?rets plassering ligger i parantes.

Ticket Feriereiser AS er en av Norges st?rste reisebyr?kjeder, med tilstedev?relse i de fleste st?rste byene i landet, samt p? www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet p? ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy