Sjekk synet til skolebarna

Ben Howard’s annonserte tidligere i uken at hans album “I Forget Where We Were” kommer 20.oktober, og singelen ved sammen navn ble ogs? nylig sluppet. Albumet f?lger opp Ben’s suksessfulle debut “Every Kingdom” fra 2011. Globalt solgte albumet i overkant av 1 million eksemplarer, og f?rte til mottakelsen av en Mercury Music Prize nominasjon og to Brit Awards i 2012 for British Breakthrough og British Solo Male Artist.

Ben er en britisk singer/songwriter som har opparbeidet seg en fanbase i Norge etter ? ha spilt her flere ganger samt har hatt singler listet p? b?de P1 og P3. Howard byr p? ekstremt sjelfull musikk fra en nydelig og avslappet type. Se ham bli overrasket av dem mens han fremf?rer nydelige ?Only Love?:

H?r singelen her:

PRESSEMELDING:

Ben Howard is pleased to announce the details of his eagerly anticipated second album.

I Forget Where We Were is released on 20th October 2014 through Island Records. It was produced by Ben and his drummer Chris Bond at Start Point Farm Studios in Devon.
To coincide with its announcement, the first single from the album, I Forget Where We Were, is now streaming: Ben Howard ? I Forget Where We Were
The single follows the epic eight minute taster, End Of The Affair, posted online earlier this month: http://po.st/EOTAaudio
I Forget Where We Were Tracklisting:
Small Things
Rivers In Your Mouth
I Forget Where We Were
In Dreams
She Treats Me Well
Time Is Dancing
Evergreen
End Of The Affair
Conrad
All Is Now Harmed
I Forget Where We Were follows the release of Ben’s hugely successful debut album, Every Kingdom. Every Kingdom, released in October 2011 sold in excess of 1 million copies globally, received a Mercury Music Prize nomination, and was the catalyst for Ben picking up two Brit Awards in 2012 for British Breakthrough and British Solo Male Artist.
As previously announced, Ben heads out in September on a short run of European headline dates in September, including London’s Hackney Empire on 4th September. All shows sold-out within two hours of going on sale.
Ben Howard Live:
31st August – Jersey Live Festival
4th September – Hackney Empire, London SOLD OUT
6th September – Into The Great Wide Open Festival, Vlieland
8th September – Paradiso, Amsterdam SOLD OUT
9th September – Admiralspalast, Berlin SOLD OUT
11th September – Alhambra, Paris SOLD OUT
www.benhowardmusic.co.uk

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Authors
Top