Motor

Kurt Nilsen til Universal Music

Den nye arbeidsradio / lader M18 RC fra Milwaukee, gj?r det n? mulig ? streame musikk fra hvilken som helst enhet via Bluetooth – opp til 30 meter. Radioen fungerer ogs? som en rask og praktisk ladestasjon for Milwaukee M18 batterier og andre elektroniske enheter.

– I dag finner du arbeidsradioer p? nesten alle byggeplasser. Med den nye Milwaukee arbeidsradioen f?r du markedsledende mottak og lyd samt evnen til b?de ? spille musikk tr?dl?st via Bluetooth, og samtidig lade alle M18 ? batterier – alt uten ? g? p? kompromiss med hverken mottak eller lydkvalitet. I tillegg gir USB-kontakten mulighet til ? lade de fleste elektroniske enheter mer enn 50% raskere enn konkurrerende produkter. Milwaukee M18 RC er ogs? den eneste radioen p? markedet som kan brukes med b?de Milwaukee M18 batterier eller 220-230V, sier Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager i Milwaukee.

Arbeidsradioen har en forsterket st?lkonstruksjon og aluminiumsh?ndtak som beskytter mot t?ffe forhold p? arbeidsplassen. Telefon/mediespiller/MP3 kan oppbevares i et praktisk, forseglet rom som beskytter elektroniske enheter.

Milwaukee M18 RC gir ogs? mulighet til bruke radioen som et b?rbart mediesenter, alt mens lading p?g?r i den innebygde i tabletholderen.

Med funksjoner som AM / FM-tuner med digital prosessor, justerbar equalizer, h?ykvalitets h?yttalere, integrert flaske?pner og 40W forsterker, setter den nye Milwaukee arbeidesradioen en ny standard for kvalitet og ytelse.

Med kraft fra Milwaukee M18 REDLITHIUM-ION ? batteriene er radioen / laderen del av den omfattende M18-serien som tilbyr mer enn 55 forskjellige Lithium-Ion-produkter, hvor alle er kompatible med det samme batteriet.

Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson p?tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: [email protected] n?rmeste Milwaukee-forhandler ved ? kontakte kundeservice p? telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du p? www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee
For nesten 90 ?r siden ble det f?rste Milwaukee-verkt?yet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert p? én visjon: ? produsere de beste og mest slitesterke elektriske verkt?yene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den h?yeste kvalitet, lengste levetid og st?rste p?litelighet som kan kj?pes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et l?fte om ? tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeni?rer skaper ikke bare verkt?y. De skaper verkt?y som l?ser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer p?litelig. Verkt?y som aldri svikter deg. Verkt?y som st?r distansen ut.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverand?r av elektrisk verkt?y til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest st?rste akt?r p? verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totall?sninger p? elverkt?y og har et sterkt fokus p? kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI?s brede vifte inkluderer h?ykvalitets elverkt?y fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy