Motor

Tidlig h?stkolleksjon fra Ricoh/Pentax

Tidlig h?stkolleksjon fra Ricoh/Pentax
20-08-2014 08:52 Universal Music Norge Svenske Tove Lo er endelig klar med debutalbum. Nyheten ble sluppet ekslusivt p? RollingStone.com. Albumet har f?tt tittelen Queen Of The Clouds og kommer 29 september.

TOVE LO KLAR MED DEBUTALBUM
Svenske Tove Lo er endelig klar med debutalbum. Nyheten ble sluppet eksklusivt p? RollingStone.com. Albumet har f?tt tittelen Queen Of The Clouds og kommer 29 september. Samtidig slapp hun ogs? video til den nye singelen “Not On Drugs”. L?ten gikk rett inn p? P3’s B-liste denne uken.

?Habits (Stay High) – Hippie Sabotage Remix? fra Tove Lo?s debut EP Truth Serum har over 65 millioner streams p? Spotify og over 10 millioner streams p? SoundCloud. Singelen har her hjemme passert dobbel platina og ligget 16 uker p? VG-Lista.
Queen Of The Clouds er en kj?rlighetshistorie som best?r av tre deler, og tracklisten er:
1. “The Sex?
2. My Gun
3. Like Em Young
4. Talking Body
5. Timebomb
6. “The Love?
7. Moments
8. The Way That I Am
9. Got Love
10. Not On Drugs
11. “The Pain?
12. Thousand Miles
13. Habits (Stay High)
14. This Time Around
15. Run On Love (QOTC Edit)
Bonus Tracks:
16. Habits (Stay High) – Hippie Sabotage Remix
17. Love Ballad

Tove Lo (Nilsson) startet sin musikalske karriere som l?tskriver og har skrevet l?ter for blant andre Icona Pop og Girls Aloud. Hun har jobbet med Elof Loelv (Niki & The Dove) og er signet til Max Martins l?tskriverstab i LA. 25-?ringen fra utenfor Stockholm har uten tvil en av skadinavias mest distinkte stemmer.

Vedlagt er pressemelding.

Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

A to już wiesz?  Huldres?lv revitaliserer merkevaren og ansetter ny daglig leder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy