Motor

TAYLOR SWIFT MED NYTT ALBUM

Ricoh lanserer en rekke nye produkter for levering de neste m?nedene; ett nytt v?rsikret zoom-objektiv til de profesjonelle mellomformatkameraene, en ny modell i Q-serien og en ny superzoom-modell, alle under Pentax-navnet. Dessuten kommer en spesialversjon av den prisbel?nte flaggskip-modellen K-3.

HD Pentax-DA645 28-45mm F/4,5 ED AW SR
Et v?rsikret vidvinkelobjektiv til mellomformat med bildestabilisering er sannsynlig en etterlengtet nyhet for de som fotograferer med Pentax digitale mellomformatkameraer. Brennvidden 28-45mm tilsvarer 22-35mm i 35mm formatet og er ideelt for naturfotografering.
Objektivet har innebygget bildestabilisering og en konstruksjon med 17 linser i 12 grupper, hvorav to asf?riske linser og to med ED-glass (Extra Low Dispersion).
Det er utstyrt med den siste antirefleks-behandlingsteknikken, HD og Aero Bright Coating, samt en beskyttende SP-coating (Super Protect) p? frontlinsen, som gj?r det enkelt ? rengj?re.
Videre har dette objektivet Quick-Shift Focus system, hvilket inneb?rer at man raskt veksler mellom manuell og autofokus.
Forskjellige filter kan brukes foran frontlinsen, som f.eks. sirkul?rt polarisasjonsfilter, noe som er uvanlig p? denne typen objektiver.
Pris og levering
Objektivet kommer p? markedet i september m?ned og vil koste:
HD Pentax-DA645 28-45mm: Ca.pris: kr 47.000,- inkl. mva.

Pentax Q-S1
En ny modell i Pentax Q-serien som erstatter tidligere Q-7. Kameraet er en oppdatert versjon av tidligere modell, b?de n?r det gjelder ytelse og utseende. Akkurat som tidligere modeller kan man bestille det i mange ulike fargekombinasjoner utover standardfargene.
Standardfargene er svart, hvit, gr? og gull. De kan kj?pes som l?st kamerahus, i kit med 5-15mm (tilsvarer 27,5-83mm i 35mm formatet) og i dobbeltkit med 5-15mm + 15-45mm (tilsvarer 83-249mm i 35mm formatet).
Pris og levering
Kameraet blir levert i september m?ned og vil koste:
Pentax Q-S1, kamerhus. Ca.pris: kr 3.199,- inkl. mva.

Pentax Q-S1, kit med 5-15mm. Ca.pris: kr 4.199,- inkl. mva.

Pentax Q-S1, dobbeltkit med 5-15mm + 15-45mm. Ca.pris: kr 5.999,- inkl. mva.

Pentax XG-1
Er et s? kalt bridge-kamera, med superzoom og f?lelsen som hos et systemkamera, men uten mulighet til ? bytte objektiv. Dette er en type kamera for de som vil ha gode bilder, men som ikke vil ha med seg mye utstyr.
Kameraet har bl.a. 52x optisk zoom, 4,3-223,6mm (tilsvarer 24-1248mm i 35mm formatet), 16 megapixel, bildestabilisering, 3? LCD-skjerm, Full HD-video, makro ned til 1 cm fra frontlinsen.
Pris og levering
Kameraet leveres i august m?ned og vil koste:
Pentax XG-1. Ca.pris: kr 2.999,- inkl. mva.

Pentax K-3 Prestige Limited Edition
Den prisbel?nte K-3 kommer i et eksklusivt design i ?Gunmetal Grey? og kamerahuset leveres med batterigrep, to batterier, samt en spesialdesignet kamerarem. Denne versjonen kommer bare i et sv?rt begrenset opplag.
Pris og levering
Kameraet leveres i september m?ned og vil koste:
Pentax K-3 Prestige Limited Edition. Ca.pris: kr 11.990,- inkl. mva.

For mer informasjon, kontakt: [email protected]

Focus Nordic Norway AS i B?rum er Norges st?rste foto-distribut?r. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilk?r. Les mer p? www.focusnordic.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Cato Salsa Thomassen   #Heading Off Course   #Invitasjon Lansering   #Tracklist Scandal Vol