Motor

Bush slipper nytt album 21. oktober ? ?MAN ON THE RUN?

20-08-2014 12:37 KappAhl I august lanseres KappAhls popul?re moteklubb "Life & Style by KappAhl" i Norge. Klubben gir bonus p? alle kj?p og er 100% digital med en unik app som forenkler og forbedrer kommunikasjonen med kundene. M?let er at KappAhl skal bli best p? kundelojalitet ogs? i Norge. ? "Life&Style by KappAhl" blir Norges mest moderne moteklubb, sier adm.dir. Liv Berstad i KappAhl Norge

I august lanseres KappAhls popul?re moteklubb “Life & Style by KappAhl” i Norge. Klubben gir bonus p? alle kj?p og er 100% digital med en unik app som forenkler og forbedrer kommunikasjonen med kundene. M?let er at KappAhl skal bli best p? kundelojalitet ogs? i Norge. ? “Life&Style by KappAhl” blir Norges mest moderne moteklubb, sier adm.dir. Liv Berstad i KappAhl Norge .
27. august lanseres moteklubben Life & Style by KappAhl. Konseptet er spesialtilpasset KappAhls forretningsmodell og virksomhet med en egenutviklet smarttelefon-app for iPhone og Android som h?ndterer dialogen med medlemmene. I appen kan kunden se alle sine kj?p og opparbeidet bonus, f? moteinspirasjon, gode tilbud og mye mer direkte i sin mobil. Medlemskort og personnummer er ikke lenger n?dvendig, alt ligger i appen. ? M?lsetningen er at dialogen med kundene skal v?re enkel og smart, med mottoet “for kunden der kunden er”, sier Liv Berstad.
Kundeklubben har allerede eksistert i et par ?r p? det svenske markedet og er en stor suksess. Klubben best?r i dag av flere millioner medlemmer. Medlemskapet i moteklubben er gratis og gir bonus p? alle kj?p. I tillegg f?r medlemmene ogs? det popul?re motemagasinet “Life&Style by KappAhl”, med trendtips, utvalgte medlemspriser og inspirerende medlemsdager.
For mer informasjon kontakt:
Liv Berstad, adm.dir. KappAhl Norge. Tlf: 900 16 677. [email protected]
Bente Backe-Storl?kken, markedssjef KappAhl Norge. Tlf: 97762896. [email protected]
Om KappAhl
KappAhl, grunnlagt i 1953, er en av Nordens ledende motekjeder med n?rmere 400 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. KappAhl tilbyr prisgunstig mote i egen design til alle ? kvinner, menn og barn, med spesiell fokus p? kvinnen midt i livet. 18% av sortimentet er b?rekraftsmerket. KappAhl var f?rste motekjede i verden til ? bli milj?sertifisert i 1999. 2012/2013 var omsetningen 4,8 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 500. KappAhl er b?rsnotert p? Nasdaq OMX Stockholm. For mer informasjon, se www.kappahl.com.

A to już wiesz?  Nyhet! Forh?ndskatalog elvecruise 2015

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy