Motor

BONUS I UNIK APP N?R KAPPAHL LANSERER KUNDEKLUBBEN LIFE&STYLE

Det finnes en r?d for enhver kvinne! Denne eksklusive kolleksjonen har hentet inspirasjon fra de vakre ambassad?rene til L?Oréal Paris. I denne kolleksjonen finner du lekre, matte leppestifter med intense pigmenter og fargesterke, glansfulle neglelakker. De forskjellige fargefamiliene skal gj?re det lett ? finne den nyansen som passer deg best.
Leppestift, veil.pris: 139,-
Neglelakk, veil.pris: 59,-
Produktene er i butikk i november 2014.

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Finland   #Kari Nordmann   #NOK   #Norge Sommertid