Motor

The New Basement Tapes slipper albumet “Lost on The River”

Ny daglig leder: Huldres?lv har ansatt en ny daglig leder. Hun heter Yvonne Aasb?, er utdannet siv.ing i produktdesign og har solid erfaring med merkevarebygging, blant annet som markedssjef i Nidar/Orkla og strategisk r?dgiver i Metro Branding. Aasb?s viktigste oppgave fremover er ? revitalisere merkevaren Huldres?lv, som etter mange fruktbare og fremgangsrike ?r har opplevd salgsnedgang de siste ?rene.
?Ta huldra tilbake?: En av de viktigste endringene er ? ta huldra tilbake og bygge et visuelt univers rundt denne mytiske og forf?rende vakre skapningen som levde i de dype skoger. I f?lge sagnet lagde huldrene det aller vakreste s?lvet, og fikk du huldres?lv i gave brakte det lykke for familien i flere slektsledd. Huldra har ogs? denne kombinasjonen av styrke og femininitet som preger Huldres?lvs smykker. Huldres?lvs visjon er ? gj?re norske kvinner stolte av ? v?re huldre ? med smykker fra Huldres?lv!
Metro Branding er allerede i gang med utviklingen en ny visuell profil, og nye nettsider skal lanseres f?r jul. Den prisbel?nte fotografen Jens Haugen skal ta nye reklamebilder av huldra i skogen, med smykker fra Huldres?lv og kjoler fra den spennende designeren Mariette, ogs? hun fra Telemark.

Om Huldres?lv
Huldres?lv ble etablert i 1994 av gründer, designer og fjerde generasjon gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Hun hadde et sterkt ?nske om ? skape ?etnisk norske? smykker som kan brukes hver dag, i motsetning til bunadss?lvet som tilbringer de fleste av ?rets dager i skuffen. Sortimentet til Huldres?lv best?r av b?de vanlige smykker og drakts?lv, og sistnevnte inkluderer spesialdesignet s?lv til Oslos Jubileumsdrakt, Hundre?rsdrakten og Vestlandsdrakten.
Huldres?lvs smykker selges i gullsmed- og husflidforretninger over hele Norge. Selskapet har 7 ansatte hvorav 5 er gullsmeder. Produksjonen finner sted i spesialdesignede lokaler i Telemark. Omsetningen i 2013 var p? 7,1 mkr.
For mer informasjon om Huldres?lv og v?re produkter, se www.huldresolv.no.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Bear Den   #Brixton Electric   #North London   #Paul Lee