Huldres?lv revitaliserer merkevaren og ansetter ny daglig leder.

TAYLOR SWIFT MED NYTT ALBUM
Taylor Swift annonserte nytt album, ny singel og video via en Yahoo! livestream. Det nye albumet har f?tt tittelen 1989 og kommer 28 oktober.
Etter uker med ledetr?der p? sosiale medier ga syv ganger Grammyvinner Taylor Swift til slutt fansen det de hadde ventet p? mandag kveld: nytt album, ny singel og ny video. Men i motsetning til andre artister som slipper et nytt spor p? iTunes eller radioen, slapp Swift nyheten i l?pet av en 30-minutters Yahoo! livestream.

Albumet har f?tt tittelen 1989, ?ret hun ble f?dt, og kommer i salg 28 oktober.
Den nye singelen “Shake It Off” er f?rste smakebit.
Vedlagt er pressemelding.
Om Universal Music
Universal Music AS er verdens og Norges st?rste musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Eminem, Lady Gaga, Rihanna, a-ha, Sissel Kyrkjeb?, Odd Nordstoga, Bernhoft, Gabrielle mm.
Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Authors

Related posts

Top