Dobbel EISA-pris bekrefter Olympus ‘?kende betydning i det profesjonelle kameramarkedet

En ny hudpleie-serie fra L?Oral Paris. Spesielt tilpasset kvinner i 20 til 30-?rsalderen. Skin Perfection-produktene er fuktighetsgivende og korrigerende. Patenterte ingredienser gir en umiddelbar effekt, samtidig som de jobber i dybden for en langvarig effekt. Produktene i serien jobber i synergi for ? forminske porer, gi en jevn hudtone og forbedre hudens struktur.
St?rrelsen p? porene, hudtone og hudens struktur er med p? ? avgj?re hudkvaliteten. Det er derfor disse tre omr?dene Skin Perfection s?ker ? forbedre.

Det er to patenterte ingredienser som er spesielt viktige i Skin Perfection-serien, LR 2412 og Perline-P, som inneholder blant annet ekstrakt fra gr?nne linser og bark. For mer konkret info ang?ende denne teknologien, kontakt PR-ansvarlig.

Skin Perfection-serien best?r av:
Advanced Correcting Serum, et serum som optimaliserer hudkvaliteten ved ? forbedre hutonen og hudstrukturen. Porene oppleves som mindre synlige, huden glattere og mer jevn.
Noen dr?per av serumet skal masseres inn i huden med fingertuppene. Unng? ?yepartiet. Bruk serumet under hudkrem dag som natt.
Veil.pris: 139,-

Unifying Day Moisturiser, er en dagkrem som tilf?rer fuktighet til huden i opptil 24 timer. Kremen er beriket med Perline-P som forbedrer hudtonen og gir gl?d. P?f?res hver morgen p? rent ansikt og hals med sirkelbevegelser.
Veil.pris: 129,-

Awakening Eye Cream, er en oppfriskende ?yenkrem med diskré farge som korrigerer m?rke ringer under ?ynene. Kremen masseres inn med lette bevegelser fra innerst i ?yenkroken til ytterst.
Veil.pris: 139,-

Anti-Tiredness Beautifying Daily Care, er en lett krem med unike mikroperler som tilpasser seg din hudnyanse ved p?f?ring for ? gi en jevnere tone til huden. Mikroperlenes pigment l?ses opp i m?te med huden og den hvite formelen forvandles til en transparent, lett farget krem. Formelen er beriket med Perline-P og E-vitamin, samt at den har SPF20. Denne kremen er perfekt tilbeh?r i h?ndvesken, som en liten oppfriskning i l?pet av dagen slik at huden din gl?der.
Veil.pris: 139,-

L’Oréal Paris Skin Perfection er i butikk i oktober 2014.

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.
L?Oréal anvender ikke dyrefors?k i forbindelse med noen av sine produkter eller ingredienser, dette gjelder alle markeder, alle steder. For mer informasjon, se:
http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx

Authors
Top