Skarpere fotografering med Sonys a5100

Hva: Bakvendts?ndag
Hvor: Norsk Folkemuseum
N?r: 24. og 31. august 2014, klokken 12:00?16:00
P? Bakvendts?ndag kan alt g? an! For der er alle barna sjeleglá n?r feri`n er forbi. Og med god grunn: To s?ndager p? rad markerer nemlig Norsk Folkemuseum Pr?ysen?ret og har invitert Helene Harefr?ken, N?tteliten, Teskjekjerringa og Lars Lillo-Stenberg til museet. Her blir det sang, dans, eventyr, konsert og masse moro.
Bli med inn i Pr?ysens verden!
Norsk Folkemuseum er en sv?rt passende arena for Alf Pr?ysens fortellinger. Disse utspilte seg ofte p? sm? g?rder og husmannsplasser slik man finner i Friluftsmuseet. Her kan publikum m?te flere av hans mest kjente karakterer, som Helene Harefr?ken, N?tteliten og Teskjekjerringa. I
tillegg kommer en ung utgave av Pr?ysen innom for ? spille gitar og synge. Det blir eventyr, opptreden, dans, sang og musikk for hele familien.
Lars Lillo-Stenberg tolker Pr?ysen
I 2006 ga Lars Lillo-Stenberg fra deLillos ut en CD der han tolket 15 av Pr?ysens mest kjente l?ter. Med bakgrunn i hans frie tolkning av de kjente l?tene ble det mye diskusjon i forkant av utgivelsen “Synger Pr?ysen”. Da CDen f?rst kom p? markedet, synes diskusjonen derimot ? v?re over. Dette var en verdig tolkning av Pr?ysen. “Synger Pr?ysen” fikk ogs? sv?rt gode kritikker.
Det er med store glede Norsk Folkemuseum ?nsker velkommen til konsert med en av Norges dyktigste musikere.
Det blir ogs? oppvisning av Norsk Folkemuseums dansegruppe som naturligvis danser til Pr?ysenviser. I Kafé Arkadia blir det en spennende bakvendtmeny.
Bakvendts?ndag arrangeres i samarbeid med Pr?ysenfest som er endel av organisasjonen Musikk og ungdom. Vel m?tt til to s?ndager der alt kan g? an!

Authors

Related posts

Top