Motor

Bli med inn i Pr?ysens verden!

En verden av smak m?ter et ?rhundre med erfaring. De fineste r?varer. H?ndplukket og h?ndpakket. Samlet i ?n eske. En gaveeske med kvalitetste – for kjenneren.
Vi har tatt med oss v?r lange erfaring ut i verden, og latt oss inspirere til nye smakskombinasjoner. Ingen tilfeldigheter, aldri hastverk. R?varene er n?ye utvalgt fra verdens beste tehager. Resultatet er en serie med eksklusive teblandinger, ikke bare laget for ? slukke t?rsten, men for ? stimulere sansene. H?ndplukket og h?ndpakket i bomullsposer for ikke ? forringe smak eller kvalitet. En perfekt vertinnegave. Eller til de som har alt. Eller til han det er vanskelig ? finne noe passende til. ?pne lokket. Kjenn duften. En gaveeske for kjenneren.
Eclectic style – Ginger Fruit Blend
En eksklusiv og frisk frukt-te, laget av de beste r?varer. Deilig s?dme fra ananas, eple og mango balanseres med innslag av nype, ingef?r og sitrusfrukter. En forfriskende og rik smaksopplevelse.
Haute Couture – Citrus Oolong
Oolong er en tradisjonsrik kinesisk te, og er den tesorten som vanligvis benyttes i den kinesiske teseremonien. Den karakteristiske smaken oppst?r ved at oksideringen av tebladeneavbrytes f?r de blir sorte, slik at smaken har elementer fra b?de gr?nn og sort te. Uliek sitrusfrukter bidrar til en ekstra friskhet i smak og aroma.
Gentlemens Club – Black Tea Rum & Sangria
En te med mye smak. En jordaktig s?dme, balansert med friske sitrussmaker. Innslagene av rom og sangria er med p? ? gi Gentleman?s Club en s?regen smak og aroma, eksklusiv og kraftig.
Vintage at heart – Green Tea Jasmine Earl Grey
Gr?nn te, klassisk og eksklusiv. N?ye utvalgte r?varer fra de beste produsenter gir en elegant og tidl?s, gr?nn te med friske innslag av bergamott og jasmin.
Smoking Gun – Seven Chinese Teas
En samling av de fineste, kinesiske tesorter. Syv ulike typer sort te, blant annet Lapsang Souchong som gir en lett med karakteristisk r?yksmak. En rik, fyldig og spennende smaksopplevelse.
Black Cat er et familiefirma. Det eies og drives av tredje generasjon, men ogs? menneskene i den lille organisasjonen er som en foretaksom familie der alle har et felles m?l: kvalitet. Kvalitet betyr trygghet. Det betyr p?litelighet og langvarige relasjoner. Gode smaker. Helhet. Gjennomtenkt. Ansvar, for kunden, for produsenten og for milj?et. Etisk holdning og etisk handling. Kreativitet. Moral. Det betyr ?rlighet.
100 ?rs erfaring gir kvalitet.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Alliance Healthcare   #Boots Norge   #Grete Roede   #Linda Granlund