Préférence Glam Lights

I august ?pner Mynewsdesk sitt f?rste norske regionskontor utenfor Oslo, i Trondheim. Anledningen markeres med ? sykle strekningen p? 50 mil fra Oslo, for ? overlevere n?kkelen til v?rt nye kontor.
Det er ikke tilfeldig at Mynewsdesk velger ? markere ny?pningen med en skikkelig styrkepr?ve. Selskapet legger stor vekt p? ? inspirere sine ansatte til ? prioritere fysisk aktivitet i hverdagen gjennom ordninger som trening i arbeidstiden og refusjon av treningskostander. Sykkelgjengen i Mynewsdesk har inspirert konsernsjef Gunnar Bj?rkav?g i eierselskapet NHST Media Group til ? delta. Sykkelturen starter f?rstkommende s?ndag og ender i Trondheim onsdag neste uke.
– Det er viktig for meg ? v?re fysisk aktiv, s? da Mynewsdesk-gjengen utfordret meg til ? delta p? sykkelturen tok jeg den p? strak arm. Prioritering av fysisk aktivitet p? arbeidsplassen har ?penbare positive konsekvenser. Jeg er glad for at Mynewsdesk ?nsker ? g? foran som et forbilde, og forh?pentligvis inspirerer de andre til ? v?re mer sporty ogs?, sier Bj?rkav?g.
Trondheim er Norges teknologihovedstad, og best?r av flere etablerte akt?rer samt mange spennende gründermilj?er. Siden Mynewsdesk selv er et resultat av en gründersatsning, er det helt naturlig at det f?rste kontoret utenfor Oslo skulle ?pnes her. Kunder og akt?rer utenfor hovedstaden har v?rt sv?rt positive til ? f? et lokalt n?rv?r der de enklere kan ta kontakt, og f? mulighet til ? delta p? arrangementer i regi av Mynewsdesk, i byen de tilh?rer.
? Mynewsdesk opererer i et marked preget av rask ekspansjon og ?kende global konkurranse. P? globalt niv? er Sverige fortsatt det klart viktigste markedet for Mynewsdesk, men det ventes at bidraget i ?kende grad kommer fra markeder utenfor Sverige. At vi n? ?pner kontor i Trondheim er en konsekvens av flere ?rs sterk utvikling i Norge, s? det ser vi sv?rt positivt p?. Vi har god grunn til ? v?re optimistiske med tanke p? Mynewsdesk sin videre utvikling, avslutter konsernsjef i NHST, Gunnar Bj?rkav?g.
Mynewsdesk har i dag kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Singapore, Storbritannia og Tyskland, i tillegg til distribusjon i andre markeder. I fjor ?kte omsetningen i Mynewsdesk med 38 %, fra 73 MNOK i 2012 til 102 MNOK i 2013. Siden NHST Media Group kom inn som eier i 2008 har omsetningen blitt tidoblet. I 2010 ?pnet Mynewsdesk sitt f?rste norske kontor i Oslo. Veksten i Norge har v?rt jevnt h?y siden ?pningen. Mellom 2012 og 2013 opplevde Mynewsdesk Norge en vekst p? ca. 30 %. I ?r regner vi med ? fortsette den gode utviklingen, og vi forventer at omsetningen vokser fra 9 MNOK i 2013 til 12 MNOK i 2014.
Regional manager i Trondheim, Erlend Nordbak, har f?tt et godt f?rsteinntrykk av byen.
? Det er fantastisk at Mynewsdesk har vokst s? raskt i Norge at vi n? merker behovet for ? utvide. I l?pet av den f?rste arbeidsuken min her har jeg m?tt mange kjempehyggelige mennesker. N? ser jeg virkelig frem til fortsettelsen p? dette eventyret. Vi gleder oss selvf?lgelig ogs? til sykkelgjengen fra Oslo kommer frem. De skal f? en skikkelig mottakelse p? Solsiden, sammen med nye kunder og samarbeidspartnere, sier Nordbak.

For mer informasjon om Mynewsdesk, f?lg oss p?:
Twitter
Linkedin
Facebook
YouTube
Flickr
Slideshare
Newsroom
______________________________________________________________________
Del dine nyheter med Mynewsdesk
Mynewsdesk er Nordens ledende digitale PR-plattform. Over 5000 varemerker som Oslo Lufthavn, Shell, Great Place To Work, KLP og Lederne bruker nyhetsrom p? Mynewsdesk for ? publisere og distribuere sine nyheter, ?ke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter.

Authors

Related posts

Top