Motor

#Mybikeride: Mynewsdesk sykler Oslo-Trondheim!

14-08-2014 15:24 Compass Fairs AS Boligmessen ?Gj?r Din Bolig Bedre? sparker i gang h?stsesongen med en stor og innholdsrik messe i Vestlandshallen 29. - 31. august. ? Bergen vokser, og vi har rekordstor deltagelse fra det lokale n?ringslivet. Det blir fullt hus med 120 utstillere og 300 m2 st?rre messe enn i fjor, sier Kjetil Jacobsen, prosjektleder hos messearrang?ren Compass Fairs.

Tidsriktig konsept
Boligmessen opplevde en bes?ksoppgang p? n?rmere 20 % i v?rsesongen, og forventer den samme ?kningen i h?st. – Nordmenn vil bruke 60 milliarder kroner p? bolig og oppussing i ?r. Over 50 % av oss skal gj?re utbedringer og oppgraderinger enten inne eller ute, s? vi har et b?rekraftig konsept og er mer aktuelle enn noensinne, forteller prosjektleder Kjetil Jacobsen fra arrang?ren Compass Fairs.
– V?re bes?kende oppgir dessuten ? bruke 5 ganger mer p? boligform?l enn gjennomsnittsnordmannen, s? messen er nyttig og popul?r for folk oppussingsmodus.
M?teplass
– Boligmessen er en m?teplass mellom publikum og boligbransjen under ett tak over en helg. Alle som skal pusse opp eller bygge nytt i Bergensomr?det kan komme og f? ekspertr?d og tips, og finne leverand?rer og inspirasjon til sine prosjekter, sier Jacobsen. I f?lge ham klarer verken sosiale medier eller internett ? danke ut det ? m?tes ansikt til ansikt. – Fysiske m?ter skaper tillit, gir rom for dialog og mer effektiv informasjonsflyt. Og messe betyr mange gode kupp, frister Jacobsen. ? Dessuten er ettersp?rselen i det ekspansive Bergensomr?det s? stort at vi arrangerer en ny boligmesse p? Sotra allerede i februar, og vi regner med samme oppslutning fra det lokale n?ringslivet ogs? der.
Alt innen bolig
– Her f?r man b?de det nyeste innen interi?r, moderne utstyr og l?sninger til byggeprosesser fra gulv til tak, og tips til praktiske og tekniske l?sninger p? diverse byggeutfordringer inne og ute, forteller Jacobsen. ? V?re utstillere tilbyr relevante produkter og tjenester til boligen, og utstillerliste finnes p? www.boligmesse.no.
Aktiviteter for hele familien
B?de l?rdag og s?ndag kommer Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker?n fra TVNorge, for ? holde inspirerende foredrag og v?re disponibel for handyman-prat for de som ?nsker det. Han leder ogs? konkurransen ?Handy Girl?, hvor nevenyttige jenter og damer kniver om tittelen ?Vestlandshallens Handy Girl?. Vinneren g?r videre til finaletrekning om verkt?ypakke verdt 30.000,- kroner. Flere av utstillerne har konkurranser hvor man kan vinne deres produkter og tjenester. – Sm?barna kan ogs? v?re med, for vi har barnepark, og mat kan kj?pes i egen messekafe drevet av Potetkjelleren.
Tidenes st?rste messekonkurranse
Husleverand?ren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner p? tidenes st?rste messekonkurrranse. Registrering p?g?r p? messen fra den ?pner p? fredag til s?ndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.
?pningstider:
Fredag kl. 12 ? 19
L?rdag kl. 10 ? 18
S?ndag kl. 10 ? 17
Prosjektleder: Kjetil Jacobsen
Mob: 906 28 662
E-post: [email protected]

A to już wiesz?  Sjekk om barnet ditt trenger briller f?r skolestart

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy