Motor

IFA 2014: Samsung presenterer ny plattform for det smarte kontoret

Couturedesigneren og kunstneren Rudy Wolff har kreert et luciferiansk tempel i Frognerparken og ?nsker i samarbeid med det kunstnerdrevne visningsstedet LYNX velkommen til LCF by Rudy Wolff 16. august:
Wolff er tidligere medeier i black metal-butikken Wolff´s Lair. N? henter hun igjen frem de mer diabolske sidene fra sine omfattende inspirasjonskilder. Tempelet vil by p? b?de litteratur (boksalg), musikk, billedkunst og b?rbart tekstilkunst for begge kj?nn, samt styling man nok vil se lite av p? catwalken denne uken, utf?rt av designeren selv. Ogs? ulven vil v?re representert i de nyklassistiske omgivelsene, for anledningen omgjort til et monokromt tempel viet lysets engel.
“- Med LCF-prosjektet ?nsker jeg ? forene luksus og undergrunn. Det ligger i den luciferianske tradisjonen ? bryte med normene,” utdyper den selvl?rte designeren, som bare i l?pet av fem ?r har vist sine kreasjoner verden over, Paris, London og New York inkludert.
“No red carpets. No guest list. No VIPs. No goodie bags” er stikkord for moteutstillingen, som foreg?r l?rdag 16. august kl. 18-20 p? LYNX (paviljongen p? Utsikten i Frognerparken, p? toppen av haugen rett til h?yre for inngangen fra Frogner Plass).
Velkommen!

Wolff Vision er drevet av designeren og allrounderen Rudy Wolff, og tilbyr tjenester innen kultur, events og markedsf?ring.

Similar Posts