Motor

Garnier – Miracle Cream

Den korteste veien til langt h?r

Dr?mmer du om lange lokker, men mangler tid og t?lmodighet? N? kan du f? resultatene du ?nsker deg kun ved ? vaske h?ret.

For mange har l?sningen p? ? f? dr?mmelengden v?rt ? sette p? extensions, men som de fleste vet kan dette heller skade ditt eget h?r heller enn ? gj?re det langt og sunt. Nisim FAST er en sjampo og balsam med blanding av urtebaserte ingredienser, vitaminer og aminosyrer som sammen med en unik produksjonsmetode danner basis for en rask og sunn h?rvekst.

Hurtige resultater

N?r man sparer til langt h?r, ?nsker man gjerne raske resultater, og med Nisim FAST f?r man nettopp det. FAST sjampo og balsam er klinisk dokumentert og de fleste merker synlig vekst i l?pet av3 til 4 uker. 45 % hurtigere vekst er ikke uvanlig. Selv for de som har gjennomg?tt cellegift eller slankeoperasjoner vil FAST gi samme resultater.

Som en vanlig sjampo

FAST sjampo og balsam brukes p? samme m?te som vanlige produkter, men det er ekstra viktig at en sjamponerer og skyller h?ret to ganger f?r man tar i balsam. Balsamen kan med fordel virke i ett minutt f?r den skylles ut. FAST er en mild sjampo som kan brukes hver dag.

Produktene selges hos Vitus, Ditt apotek, Sykehusapotekene og fris?rsalonger over hele landet.
Pris kr. 399

Nisim Scandinavia drives av ekteparet Tina Merete og Steinar Storruste. Nisim tilbyr ogs? en rekke andre produkter, som alle er urtebaserte, og gir sk?nsom pleie til h?r, hud og hodebunn. Produktene er klinisk dokumenterte og er utviklet i Canada. I dag selges de i rundt 40 land verden over, og i Norge er det over 1200 fris?rsalonger som f?rer produktene.
NISIM Scandinavia AS
NISIM selger produkter som l?ser de fleste typer h?r-hodebunns og hudproblemer.
NISIM Scandinavia AS representerer NISIM International Inc, fra Toronto Canadia i Norge, Sverige og Danmark. Bare i Norge er det n? over 1000 forhandlere av NISIM’s unike produkter. I Norge selges NISIM og FAST av fris?rer, Vitus Apotek, DItt Apoek og Sykehusapotekene. Produktene brukes for raskere h?rvekst, hodebunnsproblemer og h?rtap. Kalo serien stopper/hemmer h?rvekst og selges av hudpleiesalonger. I Sverige og Danmark selges NISIM gjennom distribut?rer som igjen selger til fris?r og hudpleiesalonger.

For mer informasjon vennligst kontakt;
Tina Merethe Holm
NISIM Scandinavia AS
Oksen?yveien 80
1366 Lysaker
www.nisim.no

Telefon: 22 23 80 10
Epost: [email protected]

Similar Posts