Motor

Samsung lanserer varmepumper med revolusjonerende design

Den minste servanten i Vedums nye baderomsserie Flow er perfekt for sm? baderom fordi den er b?de smalere og grunnere enn det som er vanlig.
? Tanken er ? tilby en liten servant med h?y designkvalitet, sier Niklas Efraimsson som er ansvarlig for Vedums produktutvikling.
Free er p? mange m?ter typisk for Vedum. En naturlig tidl?s design signert Jesper St?hl. Mange innovative og gjennomtenkte detaljer. Og ikke minst, mange valgmuligheter som gj?r at den passer hvor som helst. Et av m?lene med serien er ? lage en gjennomarbeidet inredning for virkelige sm? baderom, uten ? kompromisse med form og funksjon.
? Vi har lagt mye arbeide i ? skalere ned st?rrelsen til 415 mm, og samtidig sikre at dimensjonene er forholdsmessige. Selv om servanten er s? liten, har den god plass til ? sette ting fra seg ting p? samtidig som den har et balansert design, sier Niklas Efraimsson.
Kombinert med arealeffektive l?sninger som hyller over toalettsetet, speilskap med oppbevaringsplass og en nett LED-belysning, kan det lille baderommet n? bli like trivelig som det store.
? Det er ingen grunn til ? inng? noe kompromiss med design hverken i sm? baderom, gjestetoalett eller badet p? hytta. Mitt tips er ? komplettere Free med innredning i milde toner for ? skape en lys og herlig f?lelse, sier Niklas Efraimsson.
Fakta Free
Free leveres i breddene 415, 615 og 915 mm. Servantskapet har enten fullutdrags skuffer eller d?rer med dempet lukking. I ?verste skuffen leveres en inredning som standard. Modell 415 leveres kun med d?r. D?rfronten Twist leveres til servantskap 615 og 915. Mer om Free p? http://www.vedum.se/free/
Du er velkommen til ? laste ned h?yoppl?ste bilder og pressemelding som denne PDF-fil. Du finner h?yoppl?ste bilder p? v?re nyheter i v?r medibank: www.vedum.se/mediabank/nyheter-bad. For n?rmere informasjon kontakt: Marianne Färlin, markedssjef i Vedum Kök och Bad,
tel. +46 512 557 13, [email protected]
Vedum Kök & Bad AB utvikler, produserer, markedsf?rer og selger innredning for kj?kken, baderom og vaskerom. Firmaet ble grunnlagt i 1919 og er Sveriges st?rste familieeide bedrift i sin bransje med ca. 300 ansatte og en omsetning p? dr?ye 425 millioner kroner. Hovekontor og fabrikk ligger i Vedum, Västergötland, Sverige, www.vedum.se Salg av baderomsinnredningene v?re skjer gjennom utvalgte forhandlere i Norge. Din n?rmeste forhandler finner du p? www.vedum.no

Similar Posts